Gerucht: ‘Office voor iPad op 10 november 2012 verkrijgbaar’

Volgens The Daily zal Office voor de iPad op 10 november 2012 in de App Store verkrijgbaar zijn. Microsoft zou het ontwikkelen van de app inmiddels al hebben afgerond, maar hij moet nog intern worden goedgekeurd. Eerder werd al gesproken over het verschijnen van Office voor iPad in november 2012.

Office iPadDe iPad-krant The Daily beweert dat Office voor de iPad op 10 november in de App Store zal verschijnen. Dit zouden ze hebben gehoord van een anonieme bron. Het ontwikkelteam achter de app zou een maand geleden zijn werkzaamheden al hebben afgerond. Een goedkeuringsteam binnen Microsoft is nu bezig de app te beoordelen, waarna de laatste aanpassingen kunnen worden gedaan om de app bij Apple te kunnen indienen.

De datum die The Daily heeft gehoord komt overeen met een gerucht van Boy Genius Report. Deze site zou hebben gehoord dat de app in november 2012 in de App Store zou verschijnen. Het lijkt hierdoor iets waarschijnlijker dat de datum in november klopt.

Er wordt al lang gewacht op Office voor de iPad. The Daily wist een foto van de app te bemachtigen, maar Microsoft ontkende later dat deze app van hun was. Onlangs bevestigde een anonieme bron tegenover Boy Genius Report echter dat Microsoft aan een Office-app werkt die sprekend lijkt op de gemaakte foto.

Er zijn verschillende apps voor de iPad waarmee je Office-op de iPad kunt gebruiken, maar de meeste zijn alleen verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store. Zo maakt OnLive Desktop het mogelijk om Windows op een iPad te gebruiken, door je een computer in de Cloud te laten besturen. Apple heeft ook de iWork-apps, die functies delen met Office.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2012, 16:58
Categorie Apple
Onderwerpen microsoft, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.