iCulture start nieuwe online shop in samenwerking met Coolblue

Coolblue en iCulture gaan samenwerking aan voor online shops voor iPhoneclub.nl en iPadclub.nl. Shop.iculture.nl is het adres voor al je iPhone accessoires, iPad accessoires en Apple hardware.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

shop.iculture.nlVaste bezoekers van iPhoneclub weten dat we al een aantal jaar samenwerken met webwinkel iFoniq. Via onze site kon je accessoires bestellen, waarbij iFoniq voor de volledige afhandeling zorgde. Bij elke aankoop steunde je iPhoneclub en er waren heel wat mensen die op deze manier een hoesje, reservebatterij of ander accessoire voor de iPhone of iPad kochten. Aan deze prettige samenwerking komt een einde omdat eigenaar Marco Vis besloten heeft zijn carrière een andere wending te geven. Voor ons betekende het dat we op zoek zijn gegaan naar een nieuwe shoppartner voor iPhoneclub.nl en iPadclub.nl en dat is gelukt. We zijn trots om aan te kondigen dat we gaan samenwerken met Coolblue, meermaals uitgeroepen tot Beste Webwinkel.

Coolblue is het bedrijf achter 163 gespecialiseerde webshops, van pdashop.nl tot laptopshop.nl. Jaarlijks trekken deze shops meer dan 40 miljoen bezoekers. Wij kennen de eigenaren van Coolblue al sinds de oprichting in 1999 en volgen het bedrijf sinds die tijd op de voet. Op het gebied van Palm-pda’s en Pocket PC’s werkten we eerder al eens met ze samen. Waar Coolblue vanaf het begin sterk de nadruk op heeft gelegd is klantenservice: ze gaan ver om te zorgen dat de klant tevreden is. Ook met hun bezorgbelofte loopt Coolblue voorop: als je vóór een bepaald tijdstip bestelt, wordt je pakketje gegarandeerd de volgende dag bezorgd. Dat uiterste besteltijdstip is inmiddels opgeschoven naar 22:30 uur ‘s avonds, veel later dan de meeste andere webwinkels. We konden ons dan ook geen betere partner voorstellen om met onze vernieuwde webwinkel in zee te gaan. De overstap naar Coolblue betekent: een nog breder aanbod, nog snellere levering en ongeëvenaarde klantenservice.

We willen uiteraard ook iFoniq en in het bijzonder Marco bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking van de afgelopen jaren en we wensen Marco zeer veel succes in zijn nieuwe carrière. Support en garantie voor alle bestellingen bij onze vorige shop zal uiteraard nog – indien van toepassing – door iFoniq worden afgehandeld.

Meteen gaan shoppen? Op shop.iculture.nl vind je de compleet vernieuwde webshop. We zijn erg benieuwd naar jullie feedback!

Persbericht

iCulture shop

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2017, 11:04
Categorieën Accessoires, iDevices, Round-up
Onderwerpen coolblue, shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.