Reacties voor: ‘Apple kondigt woensdag nieuwe 15-inch MacBook Pro en 27-inch iMac aan’

Apple gaat op woensdag 20 mei een nieuwe 27-inch iMac en 15-inch MacBook Pro aankondigen, aldus Franse bronnen. Het wordt een kleine update.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Zou toch fijn zijn als de nieuwe 15 inch aangenaam geprijsd zou zijn. Nu is er prijstechnisch gezien een enorme kloof tussen de 13 en 15 inch MacBooks. Zelfde verhaal bij de 21 en 27 inch iMacs.

  2. Zou trouwens ook fijn wezen als ze zich eerst even concentreren op het oplossen van de problemen met levering van de watch, i.p.v. nieuwe meuk te lanceren.

  3. Wellicht ook de watch in meer landen te koop?

  4. @Maikel: dat staat los van elkaar

  5. De Watch kan me gestolen worden 🙂 Ik heb het idee dat Apple grootste plannen heeft met de iPad Pro. Wellicht een soort Surface concurrent en tevens de vervanger van de MacBook Air als er een goed toetsenbordje en stylus aan wordt toegevoegd. Op die manier zou ook de MacBook line-up weer een beetje kloppen naar mijn idee.

  6. Oké nog steeds geen reden gevonden om mijn MBP13″ met retina uit eind 2012 te vervangen.

  7. Ik wil graag een 21.5-inch retina iMac !

  8. Laat die 15″ maar komen! Beetje duur dat wel vooral na de wisselkoers wijzigingen in het prijsbeleid. Vraag me dan vooral af wanneer de MacBook pro 15″ met skylake wordt gepresenteerd..!

  9. Met een harde schijf van slechts 256GB is de prijs/kwaliteitverhouding ver te zoeken. Voor een dergelijke prijs mag je een “volwassen” harde schijf verwachten.

  10. Ik heb nu een MBP mid 2009. Doet het, technisch, nog goed, maar is ondanks 8 GB intern en een SSD wat traag. Vraag me wel ‘s af of dat komt omdat de eisen van Yosemite aan de hardware hoger zijn of dat Yosemite misschien gewoon wat minder goed in elkaar zit. In elk geval, daarom mijn zoektocht naar een nieuwe MBP. Ook een iMac overwogen, maar ik hou er niet van gebonden te zijn aan één werkplek. Ik sleur m’n MBP door het hele huis heen.

  11. Apple zou beter eerst zorgen dat ze voldoende voorraad hebben alvorens hun producten aan te kondigen.

    Mijn bestelling van 15 mei – 12-inch MacBook, 256 GB – goud: Artikelen worden verwerkt Klaar voor verzending: 4-6 weken Geleverd: 09 Jun, 2015 – 22 Jun, 2015

  12. Ben heel benieuwd naar de Imac

  13. Origineel geplaatst door JW
    Zou toch fijn zijn als de nieuwe 15 inch aangenaam geprijsd zou zijn. Nu is er prijstechnisch gezien een enorme kloof tussen de 13 en 15 inch MacBooks. Zelfde verhaal bij de 21 en 27 inch iMacs.

    Hoezo? Upgrade de 13″ flink naar 256 en 16GB en je hebt nog steeds een dual core (3,1-GHz dual-core Intel Core i7, Turbo Boost tot 3,4 ㎓)

    en hij’s duurder dan de 15″

    Helemaal wanneer je deze niet in de officiële AppleStore haalt.

    Daarnaast is de ‘instap’ 15″ helemaal niet ‘duur’, hij kost je gewoon teveel, duur is een foute benaming in mijn oren.

    Ik verkoop mijn macbook’s na 3 jaar gemiddeld voor 50% van mijn aanschafprijs, daar waar ik voorheen een Windows machine van 1000 euro binnen drie jaar!! enigszins agressief het raam uitgooide.

    Ik ben benieuwd wat voor ‘kleine’ update het gaat worden.

    Ik ben van mening dat de instap 15″ ook standaard een 2e grafische kaart mag hebben. Maar hoop ik op:

    Het nieuwe 12″ toetsenbord in de 15″

    De nieuwe trackpad .. Ik kan er nog niet aan wennen, na al de jaren de ‘oude’ te hebben gebruikt.

  14. @Menno: Mooi hè, nog zo tevreden kunnen zijn met een laptop van die leeftijd. Mij bevalt ie ook nog steeds erg goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.