Qualitimes helpt je vriendschappen te onderhouden

Als je een goede band met je vrienden en familie wilt, zul je ze regelmatig moeten spreken. Qualitime zorgt ervoor dat je dit nooit meer (per ongeluk) vergeet.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Qualitimes-appKrijg je regelmatig een schuldgevoel aangepraat omdat je wéér het wekelijkse telefoongesprek met je moeder vergeten bent? Met een beetje hulp van Qualitimes wordt het heel gemakkelijk om het contact met familieleden en vrienden te onderhouden, zelfs als je een druk leven hebt.

Ondanks dat het dankzij sociale media gemakkelijker is dan ooit om snel een berichtje te sturen naar je vrienden, valt het ons op hoe vaak we hier niet aan denken. Na een tijdje kom je er dan ineens achter dat het laatste verzonden bericht alweer een week oud is, terwijl je bij die vorige borrel toch echt afgesproken had om elkaar ‘snel weer te spreken’.

QualitimesDoor je favoriete contacten te importeren in Qualitimes maak je het een stuk gemakkelijker voor jezelf. In de app heb je twee gratis keuzes (familie en vrienden) om personen in te delen en een derde (betaalde) Business-categorie.

Nadat de app toegang heeft gekregen tot je adresboek en/of social media-account (op het moment worden Twitter, Facebook en LinkedIn ondersteund) selecteer je hoe vaak je van plan bent om contact op te nemen met de zojuist geselecteerde personen. Iedere twee weken bijvoorbeeld, of drie keer per maand.

Mailen, bellen of afspreken?

Tot slot selecteer je op welke manier je in contact wilt komen: is een tekstberichtje voldoende, of ben je van plan om wekelijks ergens af te spreken? Daarna is het aan Qualitimes om je tijdig te herinneren aan je afspraken middels pushberichten en een dashboard waarin al je Qualitime-momenten staan.

Schuldbewuste telefoongesprekken zijn hierdoor hopelijk verleden tijd, niemand hoeft immers te weten dat je er app voor nodig had om voor dat maandelijkse etentje op te komen dagen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2015, 12:55
Categorie Apps
Onderwerpen afspraken, herinneringen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.