Reacties voor: ‘iPhone 6c verschijnt tegelijk met iPhone 6s’

We hoeven misschien toch niet op de iPhone 6c te wachten. Volgens nieuwe berichten verschijnt de kleine iPhone 6c tegelijk met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Dit ziet er op zich leuk uit. Niet dat ik de 6C ga kopen maar kan beroerder.

  2. Misschien is die 6C helemaal geen verkeerde keuze, zelf vind ik de “oude” 6 nog steeds geen handig broekzak formaat hebben. Aangezien m’n 5 ook krom is getrokken in m’n broekzak (wat steeds erger wordt) leek me de 6 al helemaal geen handig keuze. Dus misschien ga ik wel voor de 6C dan

  3. Origineel geplaatst door Mike
    Misschien is die 6C helemaal geen verkeerde keuze, zelf vind ik de “oude” 6 nog steeds geen handig broekzak formaat hebben. Aangezien m’n 5 ook krom is getrokken in m’n broekzak (wat steeds erger wordt) leek me de 6 al helemaal geen handig keuze. Dus misschien ga ik wel voor de 6C dan

    Of je geeft toe dat skinny jeans niet 2015 proof zijn

  4. Niet verkeerd. Misschien ruil ik mijn 6 er wel voor in. Vind de iphone 6 qua formaat niet handig. Verder een top iphone

  5. Heb ook de iphone 6, en ook ik wil graag weer naar een nieuw 4 inch iphone. Zodra die uitkomt, of dat nou dit jaar of volgend jaar is, ga ik weer overstappen. Vind 4 inch precies goed; net niet te klein en net niet te groot. Perfect size! Hoop alleen wel dat ie ook over nfc, touch id en een goede camera etc beschikt en het dus niet letterlik een budget toestel wordt. Overigens mag ie het design van de 6 hebben (zonder antenne strepen het liefst).

  6. @Mike: Dan doe je verdomd rare dingen met je broekzakken. Ikzelf en minimaal vijf mensen die ik ken hebben een iPhone 6 plus fulltime in de broekzak en en is niets mee gebeurd.

    Met skinny jeans heeft het ook niets te maken. Want ik draag de meest skinny broeken die er bestaan voor mannen.

  7. Maar waarom dan een 4 inch scherm maken, als er al de basisformaten zijn van 4.7 en 5.5 inch die ook gebruikt worden voor de iPhone 6s ( ). Het zou toch op de een of de andere manier moeten verschillen van de iPhone 5c…

  8. Ah, hoera. Mijn geliefkoosd formaat. Ik heb kleine handen.

    6 en 6 Plus vind ik op zich –dat is persoonlijke smaak– ook te groot. Als ik groter wil, dan wil ik een tablet. Als ik wil bellen, dan wil ik geen opzichtig tablet aan mijn oor. Gruwelijk.

  9. Ruil direct mijn iPhone 6 in voor de 6c indien deze 4″ is en dan ook nog graag in de gifgroene kleur zoals hier boven afgebeeld (uiteraard geen case voor de 6c uitvoering, wel zo mooi)

  10. Ik hoop niet dat er weer een c versie komt je word gewoon bedrogen dan als je die koopt, je koopt een telefoon van dit jaar met de hardware van de iphone van het jaar der voor.

    Je betaald hier dan de volle mep voor dus een dief uit je eigen portemonnee, je kan dan net zo goed de telefoon van jaar er voor kopen die goedkoper is dan.

  11. Zelf zit ik niet op de 6C te wachten.
    Maar met een 6C entry in de Chinese markt zou Apple wel een flinke slag slaan. Dan kunnen ze terugvechten tegen de Huawei en Xiaomi midrange toestellen.
    Bovendien krijg je dan in het Westen het “wauw”-effect: iets wat hier niet verkrijgbaar is (dat op zich niet zo bijzonder is) wordt dan toch exclusief en gewild. Dan zul je zien dat mensen die dingen de hele wereld gaan overslepen.

  12. Erg mooi de 6C, 4inch en een snelle A8 processor (die op dit formaat scherm nog eens vele malen sneller zal zijn als in de huidige 4,7 iphone 6) mmm ik hou dit model maar eens in de gaten. Mijn vriendin heeft mijn 5s nu, en steeds als ik dat toestel even gebruik denk ik ; ” wat een fijn klein en handig ding is het toch ook”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.