Reacties voor: Komt Apple met een nog grotere 5,8-inch iPhone op de proppen?

Gaat Apple een nóg grotere iPhone op de markt brengen? Bronnen uit Taiwan melden dat Apple een 5,8-inch toestel op de markt wil brengen, uitgerust met een AMOLED-scherm. Zie jij zo'n grote iPhone zitten?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Waarom dan niet met je iPad telefoneren? Die is nóg groter…

  2. Niet weer een kansloze discussie over een formaat, dat is er al tot irritaties aan toe geweest. Als je een formaat fijn vind wat dan nog? Koop je dat toch niet?
    Simpel zat. En zeiken dat dat er wel komt is gewoon zielig. Van klein tot groot, iedereen tevreden!

  3. Jezus ik vind de 5,5″ iPhone 6s Plus al zo lomp. Hier is een idee. Hou het toestel even groot, maar maak de bezels dunner (en zo dus het iets scherm groter). De bezels nemen imo te veel plaats in.

  4. Af en toe heb ik het gevoel dat mijn volgende toestel een plus model moet zijn. Totdat ik weer is niet met mijn duim bovenin mijn scherm kom van de normale 6s 😅 alhoewel de grotere makkelijk in de handtassen van dames en heuptassen van mannen kan… Apple heuptassen komen eraan jongens! Samen met de 5,8 toestellen! 😆

  5. @Davey: Mannen met heuptassen? Ff serieus…..

  6. Waar is dit in godsnaam op gebaseerd?

  7. Waarom zou een iPhone pro en groter scherm moeten hebben? Mijne 6s vind ik al soms te groot. En pro toestel zou ik wel kopen maar niet aan zo een formaat.

  8. Ik heb nu de 6plus en heb die tot nu toe nooit te groot gevonden, past makkelijk in m’n spijkerbroek. Heb ook de iPad pro, dus kom maar op met die 5.8 inch.

  9. Ik hoop dat ze voor OLED kiezen ipv AMOLED aangezien ik vind dat de schermen van Samsung vaak een rare gloed hebben over het scherm.

  10. Bouw in iPad mini mogelijkheid om te telefoneren/whatsappen en je hebt een nog grotere iPhone.

  11. Dan moet Apple echt iets aan de bezels doen. De + is nu zo lomp. Zo’n scherm/telefoonratio vind je niet meer. Behalve bij goedkope telefoons.

  12. Nou voor mij hoeft het niet.
    Ik heb de iPhone 6 en die vind ik al te groot.
    ‘K heb liever een 4 inch toestel… Overdreven ongandelbare koelkasten

  13. Ik heb nu een 5s, maar qua formaat vond ik de 4 toch het beste. Ik hoop dat ze ook weer eens een ‘less is more’-model uitbrengen

  14. Mooi om te lezen dat er nog veel mensen moeite hebben met autocorrect functie.. Zelfs bij grote schermen! (5s)

  15. Zou dit niet gewoon de vervanging zijn van de 5,5″ ? Beetje raar om 5,8 als extra optie aan te bieden, bijna geen verschil met 5,5. Misschien weten ze de bezels wel gewoon zo smal te maken dat de iPhone 6 plus even groot blijft, maar het scherm 5,8″ wordt?

    Dat lijkt mij het meest logisch, als dit waar is.

  16. Wordt net als Samsung. 10 modellen per jaar, alleen voor het $$$.

  17. @EOTB: ipad mini

  18. iPhone pro, is that you ?!?!

  19. @Jaap:
    Op je teentjes over beter gezegd (grote) tenen getrapt?

  20. Origineel geplaatst door ice: Wordt net als Samsung. 10 modellen per jaar, alleen voor het $$$.

    Pfff. Dat gebeurt nu toch al niet man. 1 per jaar en hooguit een ‘budget’ zoals de c toentertijd. Apple is high end. Top van de markt in alles. Dat gaan ze niet verkloten. Geld hebben ze al als water.

  21. Ik wacht nog steeds op die 17″ iPhone ++ Pre*; daarmee zijn alle afmetingen[discussies] in Apple Mobile in één keer afgedekt.

    *als in: preposterous

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.