Reacties voor: Gerucht: iLife ’11 krijgt iPhone-apps

iLife '11 krijgt mogelijk een functie met iPhone-apps. Dat zou blijken uit een omschrijving van een nieuw boek over iLife.
Lees het complete artikel → Gerucht: iLife ’11 krijgt iPhone-apps
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Zou toch wel echt stoer zijn!

  2. Ben benieuwd, nieuwe software is altijd weer spannend.

  3. Klopt, het wordt standaaaaaaard meegeleverd met macs.

    Het zou wel tof zijn als meer apps van iLife naar de iPhone/iPad komt. Ik vind iMovie ook erg leuk om te gebruiken.

  4. Waarschijnlijk wordt met iPhone en iPod eerder gedoeld op hoe je iLife kunt integreren in die mobiele apparaten. Lijkt me sterk dat er iets van een iPhoto voor iPhone komt.

  5. Hopelijk bedoelen ze dat je makkelijk een iphone app kunt maken. heb nog wel een paar simpele ideeen maar ben niet zo handig met de huidige software 🙂

  6. Nooit geweten dat iWeb bestond. Eens kijken of dat ook op mijn mac staat :p

  7. Hoop eigenlijk dat er voor de ipad ook de app komt om fotoboeken te maken. Ik weet niet of dat hierin zit maar voor mensen zo als ik die geen Mac hebben en er ook geen een kopen zou dit mooi zijn. Want de boeken zijn gaaf maak hem bij mijn broer nu. En om daar alleen een Mac voor te kopen 😉

  8. Dit is wat ik lees op appleblog.

    The books are coming from a small German publisher, and the author is an independent, free lance writer. There’s no way Apple revealed detailed info about a new iLife to these folks, sorry. This is more an open-ended, generic announcement of an upcoming iLife book by the publisher, without knowledge of what the updated software includes.

  9. Zouden het niet Streaming apps kunnen worden via AirPlay zodat je de content op je Mac kunt streamen naar je iPhone/iPod/iPad?

  10. Is het bijzondere nieuws niet dat er “apps voor Mac” komen?

    citaat uit bericht: aangeeft dat het gaat over “iPhoto, iMovie and more, with Apps for Mac, iPhone 4, iPod and iPad”.

    Het staat er echt, with apps for Mac

  11. Origineel geplaatst door Harp
    Dat zou kunnen betekenen dat er iLife-apps voor de iPhone aankomen (naast de al bestaande iMovie-app) of dat je met het pakket straks eenvoudige iPhone-apps kunt maken.

    Want? De Photos app op je iPhone heeft al events, places en faces. Het zou redelijk eenvoudig zijn om er bewerkingen op uit te kunnen voeren (zie iMovie for iPhone).
    Gemaakte iPhone foto’s direct opnemen in een album en een gezicht taggen zou ideaal zijn. Tijdens het syncen zou je die gegevens aan je iPhoto database kunnen toevoegen.
    Lijkt me zo gek nog niet!

  12. Nou nog iBlu-ray…

  13. In mijn IT woordenboek is een app afkorting voor applicatie. Die zijn er al 30 jaar voor de Mac.

  14. ‘t zou wel cool zijn als je met iPhoto interactieve fotoboeken (foto’s, tekst, filmpjes, animaties) kunt maken voor iDevices zoals je nu via iPhoto al fotoboeken in print kunt bestellen.

  15. Hopelijk wordt het mogelijk foto’s te raten op de iphone zoals je met iTunes-nummer doet, en dat die rating wordt gesynchroniseerd. Typisch iets om op dode momenten te doen…

  16. Hoop op iMovie for iPad.. ReelDirector is aardig, maar toch nog wat beperkt. Hoewel, voor serieus editen pak ik liever een iMac of MacBook Pro, maar voor korte vakantiefilmpjes lijkt iMovie iPad me heerlijk.
    iPhoto voor iPad lijkt me ook mooi, als een uitbreiding op de standaard foto’s app. Inclusief uploaden naar social networks en de edit functies van iPhoto voor de Mac.
    Garageband voor de iPad zou ook geweldig zijn, met een iRig is dat een ideale combinatie.

  17. En dan zeker niet voor de iPhone 2g, 3g en de oudere iPod touches. Niet normaal dat apple na een jaar al zegt dat de apparaten te oud zijn en je maar nieuwe moet kopen

  18. Origineel geplaatst door Nick Bouwhuis
    En dan zeker niet voor de iPhone 2g, 3g en de oudere iPod touches. Niet normaal dat apple na een jaar al zegt dat de apparaten te oud zijn en je maar nieuwe moet kopen

    Hoezo na een jaar, de 3G is inmiddels ook alweer meer dan 2 jaar uit en daar draait iOS 4 gewoon op, afgezien van een aantal punten die de processor gewoonweg niet trekt.

    Ik vind dat Apple het nog aardig doet met software updates, voor veel andere apparaten komen er echt niet zo regelmatig grote updates uit, laat staan als ze al een paar jaar oud zijn.

  19. Origineel geplaatst door Nick Bouwhuis
    En dan zeker niet voor de iPhone 2g, 3g en de oudere iPod touches. Niet normaal dat apple na een jaar al zegt dat de apparaten te oud zijn en je maar nieuwe moet kopen

    Misschien heeft dat ook te maken met de beperkingen qua hardware? En zo wel, tja, dan moeten die eigenaren ook niet gaan zeuren dat alles zo sloom gaat!

  20. Handig, iweb is een goed programma en dan kan ik ook op mijn iPad gemakkelijk(Apple kennende:) ) websites maken. Dat zou leuk zijn.

  21. Origineel geplaatst door Nick Bouwhuis
    En dan zeker niet voor de iPhone 2g, 3g en de oudere iPod touches. Niet normaal dat apple na een jaar al zegt dat de apparaten te oud zijn en je maar nieuwe moet kopen

    Waar zegt Apple dat je nieuwe MOET kopen. Als je toestel voldoet aan je wensen hoeft dat niet. Nee mensen willen vaak nieuwste van nieuwste, ik overigens ook, maar ik zeur niet. Ik betaal gewoon.

  22. Ik wacht vooral op de mogelijkheid om op de iPhone blogs te kunnen schrijven in iWeb.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.