Reacties voor: Gerucht: Google werkt aan eigen muziekdienst Google Audio

Google staat volgens geruchten op het punt om een muziekdienst te lanceren, mogelijk onder de naam Google Audio. Het is nog onduidelijk of het om losse downloads of een abonnementendienst gaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Google wordt erger dan microsoft. Maar er is een feit dat apple steeds meer concurrentie krijgt. Apple moet echt iets met nieuws komen, zoals een hele nieuwe en andere iphone 4e generatie (dus niet met een kleine update zoals bij 3GS.

  2. @Tom: Waarom erger?

  3. Prima zaak, dat zet concurrenten Microsoft en Apple onder druk te gaan of blijven innoveren. Microsoft moet momenteel boeten voor de afgelopen jaren stilstand (Windows Mobile krijgt niet voor niets klappen en Zune blijft ondermaats verkopen) en Apple moet opletten niet in dezelfde val te trappen.

    En dat is alleen maar mooi voor ons, de consumenten dus.

  4. dus niet met een kleine update zoals bij 3GS

    Hoe zo kleine update, de snelheid is ernorm toegenomen, de camera is stukken beter (incl. filmen) en er kan gebruik worden gemaakt van augmented reality apps door het ingebouwde kompas om maar een paar belangrijke zaken te noemen.

    Waar ik eerder bang voor ben is dat Google misschien de zoekresultaten van mp3 files (al dan niet legaal) gaat beïnvloeden.

  5. Ik snap niet waarom zoveel mensen de pest hebben aan Google. Ik gebruik heel veel services van Google en ben er zeer tevreden mee. Vooral het feit dat je alles online opslaat is superhandig. Ik gebruik Gmail, Google Docs, Google Translate en iGoogle elke dag!

  6. Concurrentie is goed voor de markt; Apple zal tevens genoodzaakt zijn om ook met de prijzen wat omlaag te gaan…

  7. Google en Apple schieten allebei omhoog met Cloud-computing. Het maakt mij als consument niet enorm veel uit van welke van de twee ik iets gebruik, als het maar compatible is zodat ik zonder rare fratsen uit te halen het volledige product kan benutten met services van andere aanbieders.

    (Zoals dus Google Music direct in iTunes kunnen zetten zodat iTunes het zonder problemen direct af kan spelen zonder dat ik mappen / namen / tags / whatever aan moet passen.. Het moet gewoon werken zonder dat ik er eerst allerlei tutorials over moet lezen.)

  8. Origineel geplaatst door Gast
    Ik snap niet waarom zoveel mensen de pest hebben aan Google.

    Omdat Google kampioen is in zoeken en doorzoeken van informatie. Ze bieden deze diensten niet aan voor uw mooie ogen.

  9. Wat weet iedereen het allemaal zo goed, allemaal markt experts zeker?

  10. Origineel geplaatst door Appelflap
    dus niet met een kleine update zoals bij 3GSHoe zo kleine update, de snelheid is ernorm toegenomen, de camera is stukken beter (incl. filmen) en er kan gebruik worden gemaakt van augmented reality apps door het ingebouwde kompas om maar een paar belangrijke zaken te noemen.Waar ik eerder bang voor ben is dat Google misschien de zoekresultaten van mp3 files (al dan niet legaal) gaat beïnvloeden.

    veel mensen zien grote vernieuwing terug in een ander uiterlijk. Niks van aantrekken. Als je ze allebei in handen hebt gehad dan weetje dat de 3GS flink verbeterd is ookal is het uiterlijk bijna identiek.

  11. Volgens diverse nieuws-sites zal het “One Box” gaan heten..

  12. Google zou het goed doen op het windows platform. Want daar is iTunes ook gewoon ruk.

    Een verbetering tegenover iTunes op Snow Leopard zie ik toch nog even niet gebeuren.

  13. Zal vast wel weer op internet zijn, dus ik voorzie
    1. alle bestanden via internet afspelen, en wat is dan het voordeel tov youtube
    2. alle bestanden los downloaden, complete chaos aan mp3 bestanden op je bureaublad..

  14. …en wat is de link met de iPhone, iPhoneclub?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.