apple-watch-tafel-apple-store

‘Apple Watch vanaf 8 mei in meer landen te bestellen, mogelijk ook Nederland’ (update)

De Apple Watch is vanaf 8 mei in meer landen te bestellen, aldus bronnen. Mogelijk beginnen dan ook de pre-orders in Nederland.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-tafel-apple-storeDe Apple Watch kan vanaf 8 mei worden voorbesteld in een aantal nieuwe landen, waaronder Italië. Dit beweert een bron van het Italiaanse iSpazio. Apple zou al reclamemateriaal en displaytafels naar de Apple Stores hebben verstuurd, om voor te bereiden op de voorverkoop. Het is nog onduidelijk of de Apple Watch-voorverkoop op 8 mei ook in Nederland en België begint.

Update 17:00 uur: bronnen van 9to5Mac zeggen dat Apple niet van plan is om op 8 mei de voorverkoop te starten.

Voorgaande jaren maakten Nederland en België wel deel uit van de tweede groep landen waar nieuwe producten werden verkocht. Italië bevond zich in deze zelfde groep. Er bestaat daarom een redelijke kans dat de Apple Watch vanaf 8 mei in Nederland en België kan worden besteld, mits iSpazio het bij het rechte eind heeft.

Lees ook: Apple Watch kopen

De Apple Watch zou op 8 mei te bestellen zijn in de online Apple Store, waarna hij op een nog niet nader bepaalde datum zal worden geleverd. Later in het jaar start de verkoop in fysieke Apple Stores. Vermoedelijk zal het vooraf ook mogelijk zijn de Apple Watch in de Apple Store te proberen voor je hem bestelt.

De bronnen van iSpazio baseren zich enkel op Italiaanse Apple Stores. Hoe het er in Nederland precies voorstaat is nog onduidelijk. Wij hebben ook nog niks gehoord over geleverd materiaal bij Nederlandse Apple Stores.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 april 2015, 19:22
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.