Gerucht: Apple event op 7 september

Sinds 2006 staat de maand september in de Apple-wereld bekend als iPod-maand. Waarschijnlijk geldt dat ook voor september 2009. Een aantal bronnen vanuit de muziekindustrie melden dat dit Apple-event deze keer plaatsvindt op 7 september.

Sinds 2006 staat de maand september in de Apple-wereld garant voor nieuwe aankondigingen van iPod producten. Waarschijnlijk geldt dat ook voor september van dit jaar. Bronnen vanuit de muziekindustrie melden dat het bekende Apple-event deze keer plaats zal vinden op 7 september.

Verwacht wordt dat de iPod-lijn opnieuw zal worden geüpdatet. Zo gaat het gerucht dat sommige (of alle) iPods een ingebouwde camera krijgen. Ook is er een grote kans dat iTunes 9 wordt aangekondigd. Maar waar natuurlijk het meeste om te doen zal zijn, is de mogelijke aankondiging van de iTablet, de iProd, het Apple Tablet, of hoe Apple het nieuwe apparaat ook zal gaan noemen.

Ook verwacht men dat op 7 september de lanceerdatum van Snow Leopard (het nieuwe besturingssysteem voor de Mac) bekend wordt gemaakt. De keynote zal waarschijnlijk voor het eerst ook weer gegeven worden door Steve Jobs, sinds zijn ziekteverlof begin dit jaar. De CEO van Apple onderging een levertransplantatie, waardoor hij sinds januari uit de roulatie was. De afgelopen keynotes werden gepresenteerd door zijn vervanger Phil Schiller.

via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 augustus 2009, 23:03
Categorie Round-up
Onderwerpen apple, ipad, ipod, september

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.