Reacties voor: Gerucht: AirPlay kan video-apps naar Apple TV streamen?

De komende weken zijn er veel nieuwigheden van Apple te verwachten: de verbeterde Apple TV komt eind september op de markt, Apple heeft AirPlay aangekondigd en we kunnen in november iOS 4.2 verwachten. Drie drie elementen komen samen in een nieuwe ontdekking, waaruit de indruk ontstaat dat je straks content vanuit iPhone-apps naar je Apple […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Zou fijn zijn voor de Uitzending Gemist app!

  2. Helaas heeft de nieuwe Apple tv geen analoge audio-uitgangen. Wel een optische uitgang. Dus een extra DA converter is nodig om muziek op je stereo af te kunnen spelen.

  3. Euhmmmm… Dit is denk ik niet helemaal helder verwoord…

    ‘Het lukte forumgebruiker spimp31 echter ook om content van YouTube, Netflix, BBC News, MLB en andere apps vanaf zijn iPad naar zijn AirPort Express te streamen.’

    Ik neem dan aan: alleen het audio gedeelte. Anders is een airport express gelijk aan een apple TV en ben ik zeer geinteresseerd hoe je de video voor elkaar krijgt.

  4. Het lukte forumgebruiker spimp31 echter ook om content van YouTube, Netflix, BBC News, MLB en andere apps vanaf zijn iPad naar zijn AirPort Express te streamen.

    Ik neem aan alleen het audio gedeelte, anders ga ik heel snel spimp31 spammen… 🙂

  5. Origineel geplaatst door Andre
    Helaas heeft de nieuwe Apple tv geen analoge audio-uitgangen. Wel een optische uitgang. Dus een extra DA converter is nodig om muziek op je stereo af te kunnen spelen.

    Of een stereo met optisch in (zoals ik die heb staan)…

  6. Ik geloof wel dat dat kan, alleen zouden ze dan wat moeten doen aan de sync audio/beeld.
    Momenteel kan ik met 4.2 ook al het geluid van games en andere apps streamen naar m’n surround set dmv de Airport Express, al loopt het geluid dan wel een dikke seconde achter…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Reacties voor: Gerucht: AirPlay kan video-apps naar Apple TV streamen?

Volgens een ontdekking kan elke iOS-app waarmee je audio of video kan streamen in iOS 4.2, ook via AirPlay streamen. Mogelijk ook naar de Apple TV.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Ik denk dat er een klein foutje staat.
    Drie drie elementen komen samen in een nieuwe ontdekking”
    Sorry als ik fout ben!

  2. Gerucht? Het streamen van video is toch het hele idee van airstream?

  3. Het gerucht is dan ook alleen, dat dat ook uit andere Apps lijkt te lukken, dan die Apple daarvoor heeft aangewezen.

  4. @Thijs: Apple heet laten zien dat je oa films van je iPad kan streamen naar je AppleTV.

    Dat het nu dus ook werkt met Apps die video bevatten is dus de ontdekking.

  5. Wat dacht je van het streamen van game beelden naar je TV via airplay! Je iPad, iPhone of iPod wordt de controler je tv de console.

  6. @Thijs: volgens mij gaat het hier echt om video APPS, zoals uitzending gemist enzo…

  7. Mmhh begrij ik het goed dat een iOS based aTV minder grote bestanden af kan spelen dan de huidige ?

  8. Lijkt me mooi als je dan ook vanuit games e.d. kan streamen naar je aTV. Controller op je iPhone scherm en gamen op je TV. Ik zie mogelijkheden!

  9. Zelf speel ik al een tijdje al mijn muziek via een airport express (AE) die met een toslink naar een Benchmark DAC1 is verbonden. Dit geeft dezelfde kwaliteit als met mijn vele malen duurdere high end cd-speler; die als gevolg steeds meer stof staat te happen.
    Ik hoop dat de nieuwe Apple TV ook hoge resolutie audio ondersteunt; de AE kan alleen CD kwaliteit aan. Dat zou echt de laatste stuiptrekking van mijn CD-speler betekenen.
    Nu moet ik nog mijn macbook direct in de DAC pluggen om hoge resolutie audio te spelen, dit geeft echt veel meer diepgang in het geluid. Uiteraard als je versterker en speakers het ook aankunnen.
    Een tweede nadeel van de AE is dat er enige vertraging zit in het starten van het liedje. Daarbij wordt het signaal verbroken naar je DAC, sommige modellen DAC’s kunnen hier slecht mee overweg.
    Maar ik denk dat de gemiddelde gebruiker niet zo veel verlangt van zijn apple tv als ik doe 😉

  10. Wat is Apple TV? Kan dat ook op een Philips TV met internetmogelijkheden etc. ?

  11. @Thomas..
    Dude heb je onder een steen geleefd?..
    Apple TV is een iDevice van apple, waarmee streaming content via Apple TV naar beeld gaat, dus heb je je alleen een TV en wifi voor nodig. Kan dus ook op een Philips tv met internet, maar die gebruikt het niet eens..

  12. Yeah, uitzending gemist kijken op je tv 🙂 dat zou echt gaaf zijn!

  13. Ik heb gezien dat de Apple TV overweg kan met Apple lossless muziek. Zelf heb ik een dock van Wadia en een DA converter van Wadia. Ik speel vooral klassieke muziek en dit geeft echt een uitzonderlijk mooi geluid. Ik heb gezien dat er een digitale uitgang aanwezig is op de Apple TV zodat ik deze zou kunnen aansluiten op de Wadia DA converter. Ook lijkt het mij erg leuk om alles te kunnen bedienen via de iPod touch die ik nu zeker ga aanschaffen. Mijn Ipod Classis 160 GB zit vol met lossless muziek. Ik vraag mij wel af of dat lossless muziek streamen geen haperingen geeft in de weergave. Iemand hiermee ervaring?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.