Reacties voor: Gerucht: ‘6,1-inch iPhone wordt dit jaar het populairste toestel’

De 6,1-inch iPhone met LCD-scherm gaat volgens de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo dé klapper van 2018 worden. Het toestel zal goed zijn voor de helft van de verkoop, denkt Kuo. Wat maakt 'm zo interessant?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Dit kan best wel eens de waarheid worden vooral als hij goedkoper wordt. Ik heb geen spijt van de aanschaf van de X maar kan me goed voorstellen dat het toestel iets te prijzig is voor velen.

  2. Dan wacht ik mooi af tot september en blijf ik nog bij mijn Iphone 7. Dan zal ik waarschijnlijk de overstap naar de plus versie maken. Kan ik weer een tijdje vooruit.

  3. Sorry wil geen mini pad!! Nieuwe x lijkt op iPad!

  4. Zijn we van het gezeur af van ik vind de notch niet mooi. Nu moeten ze wel.
    Je merkt niet eens dat dat ding er zit.

  5. Ik ga toch voor de 5,8 inch. Groot zat

  6. Ik ben nog steeds erg blij met het formaat van mijn X. Moet er niet aan denken een nog grotere telefoon te krijgen. Het lijkt me niet voor de hand liggend dat 6.1 het populairst gaat worden, merk ook in mijn vrienden kring dat er nog steeds veel iPhone 5 formaat liefhebbers zijn.

  7. Voor mij niets anders meer dan OLED vd iPhone X.

  8. Dat oled scherm is toch echt wel de reden dat ik voor de iPhone X ben gegaan… #1 feature als je het mij vraagt.

  9. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  10. Dit hadden ze vorig jaar al moeten doen. Ik vind het randloos design van de X het meest aantrekkelijke, maar hij is voor mij te duur. Die 6,1 inch “budget” iPhone X zou dan een ideale oplossing zijn geweest. Ik ben toch voor de 8 moeten gaan, die met een design daterend uit 2014 erg saai voelt. Maar soit, intern is de iPhone 8 nog steeds even snel met de “nieuwste” chips en processors.

  11. Ik wil juist weer een kleinere dan mijn iphone 6. Zo onhandig in je broekzak!

  12. @dna75: ben van de 5 naar de X gegaan maar vind’m toch wel erg groot, kan je vrienden goed begrijpen

  13. Voor mij ook maximaal 5,8 inch. Ik vind actueel mijn X al best lomp qua formaat (als ik groter wil dan pak ik de iPad wel). Twijfel om mijn X te verkopen en gewoon voor iPhone 8 256 GB te gaan (super formaat).

    Waarom ik nu voor X had gekozen?
    – Nieuwsgierigheid
    – Camera
    – OLED

  14. @L8: Precies om die reden heb ik een Iphone 8 genomen ipv X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.