HomePod mesh

Bekijk Apple’s eerste HomePod-reclamespotjes

Bass, Beat, Distortion en Equalizer zijn de vier eerste HomePod-reclamespotjes van Apple. Bekijk ze hier!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de eerste serie HomePod-reclamespotjes uitgebracht op het officiële YouTube-kanaal. Ze heten respectievelijk Bass, Beat, Distortion en Equalizer. De 15 seconden durende spotjes lijken erg op elkaar: we zien het woord ‘HomePod’ trillen door beukende bassen of een rap. Ze eindigen allemaal met de aansporing om de HomePod te bestellen, al kan dat momenteel nog maar in een beperkt aantal landen.

De bonkende spotjes zullen waarschijnlijk niet op tv te zien zijn, maar wel op sociale media en tussen YouTube-filmpjes door. Voor de liefhebbers van details: de tekst ‘HomePod’ is te zien in het San Francisco-lettertype. De muziek die je hoort is Ain’t I door Lizzo, DNA door Kendrick Lamar, Holy Water door Hembree en All Night door Big Boi. Apple benadrukt dat de HomePod een ‘doorbraak’ is op speakergebied en bovendien een ‘intelligente assistent voor thuis’.
HomePod reclamespotjes

Elke video eindigt met close-up beelden van de HomePod, bekleed met gaas en de bedieningsknoppen aan de bovenkant waarmee je muziek en Siri kunt bedienen. Voor Apple is het de eerste (en voorlopig enige) smart speaker in het assortiment, een markt die in de VS al wordt gedomineerd door Amazon en sinds kort Google Home. Apple denkt klanten te winnen met nauwe samenwerking met Siri en andere Apple-apparaten en een goede audiokwaliteit. Ook kun je de speaker gebruiken om HomeKit-accessoires aan te sturen. De prijs ligt met ca. 360 euro wel hoger dan die van de meeste concurrerende speakers. Uit de eerste HomePod reviews blijkt dat de muziekkwaliteit vrij goed is, maar dat het nog de vraag is of de prijs niet wat te hoog ligt als je kijkt wat de speaker verder nog kan.

Wil je een HomePod kopen? Dan zul je momenteel nog naar de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Australië moeten gaan. In die landen gaat de speaker vanaf 9 februari in de verkoop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2018, 21:35
Categorie iDevices
Onderwerpen homepod, reclamespot
Device HomePod

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.