Reacties voor: Gerucht: ‘12,9-inch iPad in oktober 2014’

Apple wil in oktober 2014 een 12,9-inch iPad Pro op de markt brengen, aldus bronnen tegenover Digitimes.
Lees het complete artikel β†’ Gerucht: ‘12,9-inch iPad in oktober 2014’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Jammer dat er niet bij staat wat hij gaat kosten

  2. iPad Pro 12,9″
    iPad Air 9,7″
    iPad Mini 7,9″

    Net als de MacBooks die namen, klinkt logisch!

  3. @madmax hij gaat € 199,00 kosten.

  4. Zat te twijfelen om mijn ipad3 voor een ipad air in te ruilen….. Maar ik ga nog wat afwachten πŸ™‚ die paar extra inches interesseren me

  5. @madmax:

    Ja echt jammer want dat is sowieso al bekend.

  6. @madmax:

    Het is een gerucht dat hij komt en jij wil de prijzen al weten.

  7. @madmax: ik gok het zelfde prijsverschil als ipad mini vs ipad air, iets van een 100euro meer dus, begint nog steeds met 16gb πŸ˜› en kost 100 euro meer per verdubbeling

    ik ga ervan uit dat deze ipad gewoon groter is (geen extra features of verschillen)

  8. Origineel geplaatst door stardust
    Zat te twijfelen om mijn ipad3 voor een ipad air in te ruilen….. Maar ik ga nog wat afwachten die paar extra inches interesseren me

    Afwachten ?
    Oktober 2014 ?

    Dan heb je hem waarschijnlijk niet echt nodig.
    Daarbij kan je bij dit soort apparatuur wel blijven wachten en uitstellen, want rond oktober 2014 zal er wel weer nog betere alternatieven zijn of gaan komen en kan je daar weer op wachten…etc. etc.

  9. a 12 inch ipad cant run ios or it will be as useless as the current ipads ( not a replacement for a laptop ) Apple seem to be out of ideas and just milking the most out of steve job’s products

  10. Ik hoop eigenlijk dat het een iPad pro wordt met osx erop, dan lijkt het mij wel interessant. Ultra HD scherm zoals een eerder gerucht. Zelfde dikte als de iPad air. Dan gaat mijn pc de deur uit!

  11. ?!?!
    Ik ben juist van een iPad 3 naar een iPad mini retina gegaan. Dat is echt een perfect formaat vind ik zelf. Wie zit er in vredesnaam te wachten op een 13″ iPad?!?!

  12. @Brian: Dat lijkt mij ook wel wat πŸ™‚

    nieuwe macbook air (?) en dan een draadloos toetsenbordje erbij voor die enkele keer dat je wat meer typ werk hebt πŸ˜›

  13. En dan met een 16:9 verhouding zodat je er een laptop van kan maken en films kan kijken. Dat zou leuk zijn.

  14. Ik hen een iPad mini en een iPad 3 maar ik gebruik alleen de mini. De 3 heb ik aan mijn dochter gegeven. De mini is qua formaat perfect vind ik. Een iPad groter dan de air lijkt mij niks

  15. 12,8 een werkelijk A4 blad in je handen, en dan nog wat technologie om perfect te schrijven op die ipad, zoals op een galaxy note…. Laat maar komen.

  16. Ik heb een MacBook Pror en een iPad 3. Ik denk erover om mijn iPad om te ruilen voor een iPad mini. Meer vanwege de handzaamheid. Groter kan ik me alleen voorstellen voor bedrijven en scholen.

  17. Ik denk dat Apple met dit formaat moet komen om het mogelijk te maken met een tablet met 4K resolutie te komen (kleiner kan nu waarschijnlijk niet). En 2014 wordt natuurlijk sowieso het jaar van de 4K: de Apple TV, iMac, Macbook Pro etc..
    Ik ben erg benieuwd, wellicht gaat het een mix worden van tablet en macbook air… ? Met osx light net als Microsoft met de nieuwe windows 8 RT tablets doet ??

  18. Valt te zien op wat hij zal draaien. iOS 7 of een afgeleide touch versie van mavericks. Usb, thunderbolt,…poorten. Nog hogere resolutie display…onmogelijk te zeggen. Doe er maar minstens 200€ bij tegenover de ipad air. @madmax:

  19. is het raar om te denken dat dit eerder een asus transformer concept zal zijn dan een extreem grote ipad ? dus inclusief toetsenbord dock

  20. Zou dat stiekem toch wel fantastisch vinden, iets van een Surface2 Pro maar dan met OSX of iOS. Lijkt me geweldig.

    Dus mooie tablet en fatsoenlijke dock met toetsen voor uitgebreider werk.

  21. Hehe! Dat is het juiste formaat, dan kan een a4 1 op 1 op het scherm, een mini is vaak niet handig, en 10″ soms al te klein. Die wil ik dus! Gebruik het toch altijd thuis, en niet op reis.

  22. Ben er vrij zeker van dat het een 16:9 tablet gaat worden, ondanks dat er geruchten zijn geweest dat dat niet het geval is. Ik denk dat omdat er eerder een 16:9 resolutie is gelekt en omdat het anders wel een erg groot apparaat wordt. Het zou ook nog eens in lijn zijn met de ontwikkeling van de iPhone.

    Ik ben persoonlijk meer een fan van 4:3 voor tablets, vanwege de voordelen voor apps, maar 16:9 is wel prettig voor mediaconsumptie.

  23. Klinkt nice, zat al op zoiets te wachten. Voor mij kunnen schermen eigenlijk niet te groot zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.