Jet Car Stunts 2 komt op 2 januari

Jet Car Stunts 2 voor iPhone komt op 2 januari uit. Dat heeft ontwikkelaar True Axis bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

jet-car-stunts-2-iphoneVandaag vind je geen iCulture speelt-rubriek op onze website, omdat er tot eind deze weekk geen nieuwe games verschijnen en tussentijdse updates worden doorgevoerd. Daarom kijken we alvast vooruit naar een game die op 2 januari eraan komt: Jet Car Stunts 2, de puzzelplatformer die vermomd is als racegame.


Het eerste deel Jet Car Stunts was in 2009 een van de beste games op de iPhone. Daarna zijn er geen nieuwe ontwikkelingen meer geweest. De game kreeg af en toe een update en werd aangepast voor de iPad, maar dat was het wel zo’n beetje. Op de snelste iPhones en iPads werden overigens ook al 60 fps gamebeelden ondersteund. Wat versie 2 gaat brengen? Daar laat ontwikkelaar True Axis niet zoveel over los. Wie meer wil weten kan op de website van True Axis al een berg screenshots zien, waarmee je meteen kunt zien wat er verandert ten opzichte van het eerste deel. Er zitten 120 levels in, met 3 moeilijkheidsgraden en 7 auto’s. Ook zitter er vier spelvarianten in: Platforming, Time Trial, Freestyle en Racing.

Jet Car Stunts ziet er op het eerste gezicht uit als een gewoon racespelletje met auto’s in een niet al te realistische stijl. Maar in werkelijkheid is het een puzzel-platformgame waarbij je op de juiste momenten moet bepalen wanneer je een boost nodig hebt en welke kant je op moet. Jet Car Stunts wordt enorm gewaardeerd door de spelers: de huidige versie krijgt zelfs 5 sterren in de Nederlandse App Store.

Eerdere versie downloaden: Jet Car Stunts (€1,79, universeel, iOS 3.1+)

Jet Car Stunts 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:39
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.