ipad-pro-formaat-hoezen-2

Nieuwe foto’s laten zien hoe groot een 12-inch iPad Pro is

Hoezen voor de toekomstige iPad Pro laten zien hoe groot deze tablet wordt ten opzichte van de iPad Air 2. Gelekte foto's geven inzicht in het formaat.

ipad-pro-formaat-hoezen-3Er zijn nieuwe foto’s verschenen, waaruit is af te leiden hoe groot een 12-inch iPad Pro eigenlijk wordt in vergelijking met de iPad Air 2. De foto’s tonen hoezen die bedoeld zijn voor Apple’s toekomstige monster-tablet. De foto’s zijn afkomstig van de Franse website NoWhereElse, die wel eerder foto’s van onaangekondigde Apple-producten naar buiten bracht.

Op de foto’s is de iPad Air 2 te zien, in combinatie met hoezen die voor de iPad Pro bedoeld zijn. De foto’s laten goed zien hoe groot het verschil tussen beide tablets eigenlijk is. Het design van de iPad Pro komt op veel punten overeen met de huidige iPad Air 2.

ipad-pro-formaat-hoezen-1

ipad-pro-formaat-hoezen-2

Apple zou met de iPad Pro vooral de zakelijke gebruikers willen aanspreken. Er komt volgens geruchten een optionele stylus bij, waarmee je schetsen en tekeningen kunt maken. Daarmee wordt de iPad Pro ook meteen interessant voor creatieve beroepen, zoals designers en fotografen.

Lees ook: Dossier iPad Pro

De iPad Pro krijgt waarschijnlijk een 12,2-inch scherm en heeft verder afmetingen van 30,7 x 22,2 centimeter. Aan de boven- en onderkant zouden speakers aanwezig zijn. De grote vraag is nog of deze nieuwe iPad Pro voorzien is van een Lightning-aansluiting, of dat Apple ook hierbij kiest voor de USB-C aansluiting. Die aansluiting zou dan voor het eerst aan de zijkant terechtkomen.

Er wordt al geruime tijd gesproken over de iPad Pro. Apple zou al eerder plannen hebben gehad om de grotere tablet aan te kondigen, maar gaf voorrang aan de Apple Watch. Volgens de laatste geruchten zou Apple plannen hebben om de iPad Pro later dit jaar aan te kondigen, maar het kan best opnieuw verschuiven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2015, 13:52
Categorie Geruchten
Onderwerp ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.