Reacties voor: Geen nieuwe Apple TV en iWatch verwacht op WWDC 2014

Apple gaat op WWDC 2014 geen nieuwe Apple TV of iWatch aankondigen, zegt Re/code.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Wanneer denken jullie dat er nieuwe Macbooks worden aangekondigd?

  2. MacWorld UK voorspelt een vernieuwde Mac mini voor de WWDC….

  3. Apple begint mij helaas steeds meer en meer te teleurstellen. De vernieuwing in het assortiment met producten dat zij de consument bieden is minimaal. Een bestaand product continu upgraden is niet vernieuwen. Apple komt alsjeblieft weer is met een nieuw product dat de hele wereld weer even laat beseffen waarom Apple Apple is…….

  4. Ik hoop toch vooral dat de nieuwe generatie iPhone aangekondigd wordt! Dan kan ik in september een nieuwe contract afsluiten. iWatch gaat nog wel even duren denk ik..

  5. Ik word zo moe van alle geruchten. Als iemand een scheet laat bij Apple, dan komt er volgens bronnen een nieuwe atv uit. Stop er toch eens mee. Alleen nieuws brengen als het echt nieuws is. Ik weet overigens hoe de nieuwe iphone6 eruit gaat zien ;-). Die macmini is wel leuk, maar ook weer een gerucht

  6. Vers van de pers: WWDC gaat niet door!

    On-topic: is het dan zo vreemd dat er geen product wordt aangekondigd? Vorig jaar moesten we het ook doen met een Mac Pro waarvan alleen de buitenkant werd getoond. En dat is computer waarvan je al ongeveer weet wat ie kan.
    Het lijkt me logischer, meer in lijn met de laatste jaren dat een nieuw product op een apart event wordt aangekondigd.

  7. Zo typisch ze zeggen dat ze er niet mee bezig zijn, en wat gebeurd er dan … Ze brengen het uit

  8. Amazing new products???? Wanneer? We zijn dan al toe aan de zomer en hebben niks gezien! Duurt allemaal wel heeeel erg lang he?

  9. Grappig; Tim Cook zegt dat er nieuwe product categorieën komen. Vervolgens zegt een of andere halfbakken site dat dit niet zo is en jullie volgen in geschrift weer eens als makke lammeren. Denk dat Tim iets meer op de hoogte is van de plannen dan een of andere site.

  10. bwa… 2 keer nadenken…

    WWDC is er voor developers dus dat betekent osx en misschien ios. iphone/ipad wordt quasi steeds in september vernieuwd; de iwatch zou dan in alle waarschijnlijkheid ook in diezefde tijd geintroduceerd worden. atv is voor het najaar. de rest van de hardware is vrij nieuw en zal die niet echt een major redesign krijgen… speedbumps tijdens het jaar.

    + de laatste jaren zijn er ook minder onverwachte aankondigingen bij grote events

    maar ook ik weet het niet

    wees gedudig 🙂
    tzal er allemaal wel komen zodra het op punt staat

  11. Wel geen wel geen Apple tv, je zou haast denken dat het een onderdeel is van het marketing plan.

    Laat WWDC maar komen dan weten we het.

  12. Gebeurt toch niks.. Zoals altijd.. Boringggg. 100 jaar lang roepen dat er nieuwe productcategorieen komen om de mensen maar tevreden te houden om vervolgens niks bekend te maken.

  13. De enige nieuwe productcategorie die Cook heeft geïntroduceerd os de categorie luchtkastelen…

  14. Laat de WWDC eerst maar beginnen of afgelopen zijn dan weten we wat er wel en niet komt

    Aan geruchten hebben we we niets

  15. Mooie in dat artikel staat er ook een quote wat zegt dat het niet in Apple’s belang is om nieuwe software te laten zien voor een grote hardware upgrade. Ligt het aan mij of is dit niet een contradictie? Wat hebben ze de afgelopen jaren dan gedaan met iOS en iDevices? Ik weet niet hoe betrouwbaar die bron ditmaal is. De geruchten molen ben ik erg bekend mee, maar dat soort uitspraken doen mij vermoeden dat het toch weer anders kan lopen. Zij zeggen nu “verwacht niet te veel of wees teleurgesteld”. Apple zegt straks “Psych! En toch wel!!!!” We zullen zien 😉

  16. Maar goed….hoeveel nieuwe dingen kunnen ze in een paar uur durende presentatie tonen zonder dat het afbreuk doet aan elkaar. Overkill is ook niet best. Ditmaal iOS 8, iPhone 6 en MSc OSX 10.10, in het najaar Apple TV en iWatch zo vlak voor de kerst. Strategisch gezien natuurlijk slimmer

  17. Laat Apple eerst eens een nl-talige Siri uitbrengen zodat wij alle toeters en bellen van iOS kunnen benutten in onze eigen taal. God dammit! Oh nee, wacht

  18. @Carsten: Als je een beetje opgelet hebt de laatste jaren verwacht je die iPhone in september

  19. Tja, proberen de verwachtingen laag te houden zodat ze Cook de zin “One more thing” kunnen laten zeggen.

    Ow wat zal hij die zin vaak voor de spiegel oefenen 😛

  20. @Rob: Hoop eerder dat Cook “and now for something completely different…” gaat zeggen!

  21. @ghansg: Geduld mijn vriend. De rest doet of kan het voorlopig ook niet.

  22. Ook de Beatles zijn poit gestopt!

  23. Het kan echt twee kanten op naar mijn idee. Of WWDC zit dit jaar vol verrassingen of het wordt echt een domper. Tot nu toe zie ik niet veel waar ik echt enthousiast van wordt. De gelekte screenshots van OS 10.10 waren niet echt schokkend en iOS met als belangrijkste update HealthBook is best aardig maar meer ook niet. Wat heeft Apple in petto?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.