Gebruikers klagen over Apple TV-problemen na update 5.1

Er zijn problemen met update 5.1 voor de Apple TV. De Apple TV reageert niet meer of maakt geen verbinding meer met het netwerk.

apple tv zwartEen recente update voor de Apple TV blijkt problemen op te leveren bij diverse gebruikers. Apple bracht in september versie 5.1 voor Apple TV uit en sindsdien melden gebruikers problemen. De update zorgt ervoor dat de Apple TV niet meer te gebruiken is. Er knippert een lampje op de Apple TV en op het televisiescherm is niets te zien. Ook konden sommige gebruikers hun Apple TV niet meer verbinden met het netwerk. Downgaden is dan alleen nog de oplossing. De update is al twee maanden beschikbaar en treft lang niet iedereen. Het wachten is op een update van Apple.

Versie 5.1 van de Apple TV-software levert een aantal functies die ook in iOS 6 te vinden zijn, zoals gedeelde fotostreams. Problemen doen zich voor bij de tweede en derde generatie Apple TV en er wordt al sinds het verschijnen van de update over gepraat. Heb je ook last van een haperende Apple TV, dan kun je via de Apple-website het benodigde IPSW-bestand downloaden om een restore uit te voeren. Je moet dan wel je Apple TV op een computer aansluiten met een micro-usb-kabel. Via iTunes kun je vervolgens de Apple TV-software restoren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 7:03
Categorie iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.