Phorce: Nederlandse iPad-tas met oplader en bijbehorende app

De Phorce is een Nederlandse tas met ingebouwde accu, waarmee je bijvoorbeeld een iPad kan opladen. Een app vertelt hoeveel batterijlading de accu nog heeft.

PhorceWe hebben wel eerder tassen met een ingebouwde iPad-accu voorbij zien komen, maar de Phorce is mogelijk de eerste met een bijbehorende iOS-applicatie. Door je iPhone of iPad via Bluetooth met je tas te verbinden en de app op te starten, kun je zien hoeveel stroom er nog in de reservebatterij zit. Verbreekt de Bluetooth-verbinding met je tas, dan krijg je automatisch een pushbericht met de vraag of je wellicht je tas bent vergeten. En… Phorce is bedacht door een Nederlander.

Je kunt met de Phorce drie apparaten met een usb-aansluiting tegelijkertijd opladen. Hierdoor kun je er ook een 30-pins- of Lightning-kabel op aansluiten om je iPad, iPhone of iPod touch van stroom te voorzien. De accu in de tas zou genoeg stroom bevatten om een iPad met retinascherm eenmaal volledig van stroom te voorzien, of om een iPad mini 2,5 keer op te laden. Een iPhone zou zelfs acht keer opgeladen kunnen worden. Is de accu leeg, dan kun je hem thuis weer opladen.

phorce tasGeïnteresseerden moeten wel bereid zijn om te investeren in Phorce: door op Kickstarter 234 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren krijg je de tas volgend jaar toegestuurd, mits het project zijn beoogde minimumbedrag van 150.000 dollar inzamelt. Dat is wel beduidend minder dan de tas volgens de makers uiteindelijk zal kosten: hij wordt na afloop van het project aangeboden voor 349 dollar.

Je kunt natuurlijk ook op goedkopere wijze een pushbericht ontvangen als je een tas vergeet mee te nemen. Accessoires zoals de Phone Halo zijn eigenlijk bedoeld om je sleutels in de gaten te houden, maar je kunt ze net zo goed in je tas steken. Dan hoef je er enkel nog een externe accu in te stoppen.

phorce hand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2012, 20:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen fantastical, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.