Turkey en Orchestra: twee nieuwe iPhone 5-reclamespots

Apple heeft twee nieuwe reclamespots uitgebracht: Turkey en Orchestra. Ze demonstreren de iPhone 5-functies fotostream en ruisonderdrukking.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

orchestraApple heeft twee nieuwe iPhone 5-reclamespots uitgebracht, beide met een voiceover door Jeff Daniels. In het spotje ‘Turkey’ ligt de nadruk op fotostream en het feit dat mensen tijdens de feestdagen veel foto’s maken. De reclamespot laat zien hoe je de foto’s kunt delen met precies de mensen die voor jou belangrijk zijn. Moeilijk is dat niet: “It’s as easy as pie” concludeert Apple aan het einde van het spotje.

Het spotje ‘Orchestra’ heeft een wat ingewikkelder boodschap. Apple wil ermee uitleggen dat ruisonderdrukking op de achtergrond actief is tijdens een telefoongesprek. Dit komt door de vernieuwde audiosysteem met twee microfoons. Een stem vraagt de dirigent van een orkest om het geluidsvolume te verlagen, net zoals het geluid op de achtergrond zachter wordt als je zit te bellen met een iPhone 5. Ook hier is er een leuke uitsmijter: “So when the world gets noisy, calls sound better.”

Beide reclamespotjes zijn hieronder te zien:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2xHquhlr45w

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3qBaTYNKluM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2012, 15:17
Categorie Apple
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.