GEAR4 DUO: veelzijdig speakersysteem voor iPod en iPhone

GEAR4 brengt binnenkort de GEAR4 DUO uit, een universeel speakersysteem met een afneembare bas-unit. Dankzij een ingebouwde batterij kun je de DUO ook zonder stroomaansluiting gebruiken.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Gear4 DuoGEAR4 gaat binnenkort een nieuw speakersysteem voor de iPod en iPhone uitbrengen. Qua uiterlijk lijkt het systeem op de Altec Lansing T612, maar er zijn wel een paar verschillen: zo is deze GEAR4 DUO veel dieper, waarbij het achtergedeelte afneembaar is. In dat achtergedeelte zit de bas-unit verwerkt die dankzij een ingebouwde lithium-ion-batterij ook zonder stroomaansluiting kan worden gebruikt.

GEAR4 DuoGEAR4 heeft een patent aangevraagd op de Seamless Sound Technology (SST). De DUO produceert een totale output van 38 Watt en 18 Watt op de satellietspeaker. Daarnaast beschik je over een 20 Watt subwoofer. GEAR4 waarschuwt dat de speaker geschikt is voor de iPhone (en diverse iPod-modellen waaronder de touch, nano en classic), maar niet het Works With iPhone-certificaat heeft gekregen. In de productomschrijving is ook niets te vinden over een afscherming tegen interferentie door de telefoon.

De GEAR4 Duo is voor €199 euro te koop in onze eigen iPhoneclub Shop.

Meer info: GEAR4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2009, 21:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen duo, kassasysteem

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.