Reacties voor: Google’s Gboard laat je makkelijker zoeken naar gifs en emoji

Gboard, de toetsenbordapp van Google, komt met een paar nieuwe functies. Deze zijn voornamelijk gericht op het gebruik van emoji's en gifs. De nieuwe functies maken het wat makkelijker om deze te gebruiken.
Itske -

Reacties: 5 reacties

  1. Ik gebruik dit toetsenbord al geruime tijd en wil niks anders. Ik zou alleen nog de 3D-touch cursur movement zoals op het Apple toetsenbord willen hebben daar is het namelijk echt een touchpad achtig idee, hier niet.

  2. Ik ga het toch eens (nog) een kans geven.

  3. Inderdaad een fijne app en reageert goed. Grootste nadeel dat ik heb is dat ie niet verschillende talen door elkaar kan herkennen. Ik typ regelmatig in zowel engels als nederlands. Enige reden om voorlopig nog bij Swiftkey te blijven voor mij.

  4. Ik vind het lastig om een komma te typen. Met Swype kon/kan dit in een veegbeweging, waarna je meteen een spatie kreeg. Ook een uitroepteken en vraagteken zijn zo gauw getypt. Deze handigheidjes mis ik bij gBoard, vandaar dat ik hem heb verwijderd.

  5. Origineel geplaatst door Rob
    Inderdaad een fijne app en reageert goed. Grootste nadeel dat ik heb is dat ie niet verschillende talen door elkaar kan herkennen. Ik typ regelmatig in zowel engels als nederlands. Enige reden om voorlopig nog bij Swiftkey te blijven voor mij.

    Das raar want op Android werkt dit wel. Dit is voor mij DE redenen om van toetsenbord te wisselen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.