G-FI van PosiMotion is ‘eerste gps-accessoire’ voor iPhone

PosiMotion beweert met de G-FI de eerste draadloze navigatie-oplossing voor de iPhone te hebben gemaakt. Het apparaat is vanaf de zomer verkrijgbaar en werkt net als de eerder besproken uitvinding van Gomite via Wi-Fi.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

G-FI van PosiMotionOf PosiMotion echt de eerste fabrikant is die een draadloze gps-oplossing voor de iPhone heeft ontwikkeld, valt nog te bezien. Een paar dagen geleden schreven we immers ook al over de gps-oplossing van Gomite, die door Nav N Go op de CeBIT wordt gedemonstreerd. Aankondigen is één ding, maar daadwerkelijk op de markt brengen is iets heel anders. Deze “toekomst in GPS-technologie” is vanaf de zomer verkrijgbaar.

PosiMotion heeft de G-FI ontwikkeld voor de iPhone en iPod touch, maar kan ook worden aangepast voor andere apparaten met een Wi-Fi-verbinding. Net als bij de oplossing van Gomite worden GPS en Wi-Fi gecombineerd. Je bent daardoor niet meer afhankelijk van Bluetooth en de oplossing werkt volgens de fabrikant ook in drukke stedelijke gebieden met wolkenkrabbers. G-FI zal worden geleverd met een complete software-navigatiebundel, die geschikt is voor de iPhone en iPod touch. Het product is in de “laatste fase van productie”. De specificaties en de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen komen binnenkort beschikbaar.

Meer info: PosiMotion

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2008, 19:09
Categorie Accessoires
Onderwerpen cebit, gps, Navigatie, wi-fi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.