Nieuw in de redactie: Richard IJzermans

Richard Ijzermans zal met onmiddelijke ingang het redactieteam van iPhoneclub.nl komen versterken en zich vooral toeleggen op de meer hardcore tips en tweaks voor de gevorderde iPhone-gebruiker.

iPhoneclub ironmanixsGraag willen we jullie een nieuw redactielid voorstellen: Richard IJzermans (forum: ironmanixs). Goed nieuws voor de gevorderde gebruikers, want Richard is goed thuis in de mogelijkheden van de iPhone die net iets verder gaan dan het uitvoeren van een jailbreak. Tot nu toe publiceerde Richard zijn tips op een eigen weblog, waarbij de kwaliteit van de tips ons zodanig opviel, dat we de stoute schoenen hebben aangetrokken en simpelweg gevraagd hebben of hij niet voortaan voor iPhoneclub.nl wilde gaan schrijven.

We zouden bijna zeggen: we hebben daarmee onze eigen mannelijke variant van Erica Sadun binnengehaald, want Richard schrijft ook zelf software en is al druk bezig om de hele iPhone SDK uit te pluizen. Wel zal hij voor ons voornamelijk de techy/nerdy tips en tweaks gaan schrijven, bedoeld voor de echte iPhone-pro’s. Haal de commandoregel maar vast tevoorschijn, de eerste tweaks zijn al in de maak!

Overigens zal iFoonblog langzaamaan overgaan in iPhoneclub.nl, maar dat doen we pas als Richard tijd heeft gehad om alle nieuwtjes bij ons in het systeem te zetten. Richard: heel veel dank dat je op onze uitnodiging wilde ingaan!

Ook geïnteresseerd om voor de grootste iPhone-website in Nederland en België te komen schrijven? Neem dan gewoon eens contact met ons op! Wel geven we meteen toe dat we erg kritisch zijn en minimaal een goede taalbeheersing en ervaring met WordPress vragen. Daar staat tegenover dat we niet verwachten dat je dit gratis doet 😉

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2008, 22:08
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.