Fring introduceert de eerste fringAdd-ons: Facebook, GMail, Orkut en vTap

Fring gaat van start met de eerste fringAdd-ons. Hiermee kun je de functionaliteit van fring nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld alerts wanneer er Gmail binnenkomt of wanneer er wijzigingen zijn in je Facebook-pagina.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Abonneren op de fringAdd-onsFring-gebruikers kunnen met fringAdd-ons allerlei leuke extra’s zoals e-mailalerts en video’s op hun mobiele telefoon binnenhalen. Je krijgt toegang tot de sociale netwerken Facebook en Orkut, meldingen wanneer er Gmail-berichten binnenkomen en met vTap streaming video’s zoeken en afspelen. De fringAdd-ons zijn gratis te downloaden en zijn op dit moment nog beperkt tot de Add-ons die fring zelf heeft gemaakt. Maar dat zal niet lang meer duren…

Onder iPhone-gebruikers is al een grote groep fanatieke fringers ontstaan. Met fring kun je via internet bellen via Skype, MSN Messenger, Google Talk, ICQ, Twitter, Yahoo en AIM. Je hebt er alleen een Wi-Fi- of dataverbinding voor nodig. De fringAdd-ons breiden de mogelijkheden nog verder uit. Zo krijg je updates van belangrijke ontwikkelingen op je Facebook- of Orkut-account meteen toegestuurd en zie je een melding wanneer er nieuwe Gmail binnenkomt.

Fring als dashboard voor je sociale leven?Via het menu Manage Add-ons kun je de fringAdd-ons activeren. De Add-on verschijnt dan als icoontje in de contactenlijst. Na lancering van nieuwe fringAdd-ons zijn ze automatisch in het menu zichtbaar. Onafhankelijke ontwikkelaars kunnen ook zelf fringAdd-ons maken; daar schreven we eerder al eens over deze fringAPI.

fringAdd-ons zijn gratis te downloaden via: www.fring.com/download

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 4:35
Categorieën Apps, Jailbreak
Onderwerpen e-mail, facebook, fring, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.