iPhone kwijt? Mobifindr gaat voor je zoeken

Navizon brengt met Mobifindr een nieuwe dienst, waarmee je een zoekgeraakte iPhone via SMS kunt terugvinden. Mobifindr maakt daarbij gebruik van de locatiefunctie op de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MobifindrMobifindr is een applicatie, ontwikkeld door Navizon, waarmee je je iPhone kunt terugvinden wanneer je deze met je dronken kop in een café of taxi hebt laten liggen. Om de iPhone op te sporen moet je een SMS-bericht vanaf een andere telefoon naar je iPhone sturen, waarna Mobifindr dankzij de locatiefunctie van je iPhone de locatie kan terugsturen. Zolang de iPhone nog niet beschikt over GPS moet je daarbij rekening houden met een onnauwkeurigheid van 1.000 meter, dus dat wordt nog wel even zoeken!

De functie is op dit moment alleen beschikbaar voor de iPhone, maar Navizon verwacht de dienst uit te breiden naar BlackBerry, Windows Mobile en Symbian S60. Ook gaat Navizon z’n best doen om de applicatie geschikt te maken voor de App Store, maar ze vrezen dat Apple geen applicaties toestaat die als achtergrondtaak draaien.

Meer info: Navizon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 9:41
Categorie iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.