Reacties voor: Fraggle Rock op Apple TV+: Apple koopt rechten voor oude en nieuwe afleveringen

Apple heeft de exclusieve rechten gekocht om alle 96 afleveringen van 'Fraggle Rock' te mogen uitzenden. Ook is er opdracht gegeven om nieuwe afleveringen te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zou leuk zijn als ze het ook nasynchroniseren in het Nederlands, voor de jonge kinderen. Of tenminste de oude afleveringen ook voorzien van de bestaande Nederlandse nasynchronisatie.

  2. Ook niet echt vernieuwend, dit. Ik keek er vroeger met veel plezier naar. Het aanbod van tv is tegenwoordig zo groot dat kinderen dit niet zullen kijken. Vooral niet zonder NL gesproken teksten. Ik zou heel graag willen dat mijn kinderen hetzelfde keken als vroeger en ik heb echt pogingen ondernomen. We hebben ze de Film van Ome Willem, Meneer Kaktus, Barbapapa voorgezet. Maar zodra ze zelf kunnen kiezen, zijn andere series aantrekkelijker.

  3. @Flieps: De korte tekenfilm “Samen hier” (Nederlands nagesynchroniseerd) werd hier thuis (jongen 9, meisje 6) wel met interesse bekeken en ze vonden het jammer dat hij afgelopen was.

  4. Hmmm, titels, omschrijving, alles in het NL.
    Maar audio is alleen nog in het Engels.

    Mijn kinderen zouden dit graag kijken, maar kunnen nog niet (ondertitels) lezen….

  5. alleen geen nederlandse audio ;-(

  6. @Benno: Mijn kids idem dito! Ze kijken hem keer op keer, nu ook gewoon in de Engelse versie, niks mis mee. Wij leerden vroeger juist Engels door op zaterdagmorgen naar BBC te kijken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.