‘Foto’s tonen Lightning-connector voor iPad mini en nieuwe iPad’

Nieuwe foto's tonen de mogelijke Lightning-connector voor de iPad mini en iPad 4. Deze zou het mogelijk om beide iPads aan te sluiten op de nieuwe, kleinere kabelpoort.

Lightning iPad mini teaserNieuwe foto’s van Apple.Pro tonen twee Lightning-connectors, die gebruikt zouden worden in de iPad mini en de ‘iPad 4′. De onderdelen zouden ervoor zorgen dat beide iPads gebruik kunnen maken van de kleinere kabels die Apple introduceerde bij de iPhone 5 en iPod touch vijfde generatie. Afgelopen weekend deelde Apple.Pro ook al een foto, waar een 9,7-inch iPad met een Lightning-connector op te zien was.

Apple.Pro heeft het over de iPad 4. Uit eerdere foto’s bleek dat de achterkant van deze iPad nagenoeg onveranderd is ten opzichte van de huidige iPad. Volgens Boy Genius Report zou het gaan om een nieuwe iPad die pas in 2013 op de markt verschijnt. Er bestaat echter ook een kans dat Apple een nieuwe revisie van de iPad 3 gaat onthullen, die gebruikmaakt van de nieuwe Lightning-connector.

Het aantal geruchten over de iPad mini is de afgelopen tijd flink toegenomen. De verwachting is dat Apple deze nieuwe iPad zal aankondigen op 23 oktober. Dan is de pers uitgenodigd voor een speciaal evenement.

Lightning iPad mini iPad 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 9:50
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen ipad, ipad 4

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.