California Theatre is klaar voor Apple-evenement 23 oktober

Apple heeft California Theatre aangekleed voor het Apple-evenement op dinsdag 23 oktober 2012. Er wordt een iPad mini en mogelijk andere producten verwacht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

california-theatreApple heeft het California Theatre aangekleed voor het evenement rond (vermoedelijk) de iPad mini, dat morgen plaatsvindt in San Jose, Californië. De aankleding is deze keer iets minder uitbundig dan bij andere locaties waar Apple producten aankondigt. Boven de ingang is te zien dat er een ‘Apple Special Event’ is gepland en langs de muren zijn posters aangebracht met Apple-logo’s in verschillende kleuren, waaronder groen, rood/geel en blauw. Er is geen officiële live-stream.

De posters sluiten aan op de afbeelding op de uitnodiging voor 23 oktober. Daarbij lijkt het of iemand meermaals met een spuitbus verf over een sjabloon met Apple-logo heeft gespoten. De afbeelding op de uitnodiging lijkt wel wat op die van het eerste evenement, toen de iPad 1 werd aangekondigd. Om de discussie over wat Apple nu precies gaat aankondigen wat aan te wakkeren heeft Apple voor de slogan “We’ve got a little more to show you” gekozen. Dit jaar zijn er al heel wat producten aangekondigd, waaronder recent de iPhone 5. Dat er nog één product voor de feestdagen bij kan, zullen we morgen vanaf 19:00 uur zien. iPhoneclub en iPadclub is natuurlijk van de partij: wij zullen de aankondigingen op de voet volgen en nieuws publiceren zodra er iets bekend is.

Techie Buzz maakte een serie foto’s van het California Theatre in San Jose, waarvan hier een paar te zien zijn.

Zoals gezegd is er geen officiële livestream van het evenement aangekondigd. Er zijn wel websites die beweren dat ze live uitzendingen doen (zoals deze), maar meestal gaat het daarbij om mensen die vanaf een andere locatie meepraten over de aankondigingen. Officieel is het niet toegestaan om beelden vanuit de zaal de streamen, al gebeurt het wel eens illegaal. Liveblogs vanuit de zaal zijn te vinden bij de bekende Amerikaanse sites zoals CNET, Engadget, Slashgear, The Verge en Ars Technica.

california theatre 2

california theatre 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2012, 13:45
Categorieën Apple, Round-up
Onderwerpen apple, evenement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.