Reacties voor: Gerucht: ‘Foto’s tonen goudkleurige iPad mini 5 met nieuwe antennelijnen’

Geen flitser voor de camera
Er zijn afbeeldingen online verschenen waarop mogelijk de nieuwe iPad mini 5 te zien is. Daarop zien we nieuwe antennelijnen, die verschillen van de huidige iPad mini. Apple zou dit nieuwe model begin dit jaar uit willen brengen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ben benieuwd hoe de kwaliteit van de foto’s zijn. Een enkele lens, hoeft niet per definitie slecht te zijn, maar enkele lenzen hebben moeite met donkere omgeving en zoom is dan alleen digitaal wat meestal ook niet ten goede komt. Ik kan me daarom bijna niet voorstellen dat er geen led wordt geplaatst. Wat zou het schelen aan productiekosten zonder die ene led??
    Daarbij laat Apple steeds meer de koptelefoonaansluiting vervallen bij de overige produkten. Ik zou als Apple zijnde het toch andersom gedaan hebben. Geen jack, wel een flitser

  2. Weer geen wijziging in het design net zoals bij de normale ipad. Apple denk hier jaren mee weg te komen maar ik geef geen honderden euro’s meer uit voor hetzelfde design en er zullen meer mensen zijn. Bij een nieuwe auto wil je toch ook geen design van 10 jaar oud. Het worden zware tijden voor Apple!!

  3. Origineel geplaatst door Jeroenus
    Ben benieuwd hoe de kwaliteit van de foto’s zijn. Een enkele lens, hoeft niet per definitie slecht te zijn, maar enkele lenzen hebben moeite met donkere omgeving en zoom is dan alleen digitaal wat meestal ook niet ten goede komt. Ik kan me daarom bijna niet voorstellen dat er geen led wordt geplaatst. Wat zou het schelen aan productiekosten zonder die ene led??

    Daarbij laat Apple steeds meer de koptelefoonaansluiting vervallen bij de overige produkten. Ik zou als Apple zijnde het toch andersom gedaan hebben. Geen jack, wel een flitser

    Het is niet de lens die moeite heeft met een donkere omgeving maar de kleine sensor en de slechte kwaliteit pixels die je dan automatisch hebt.
    Daarbij laat die flitser ajb achterwege want ze monteren hem altijd te dicht op de lens waardoor rode ogen gegarandeerd zijn.

  4. Zal best kunnen, ik zie dat het een USB-C poort-module heeft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.