Reacties voor: Foto- en video-accessoires voor de iPhone: Factron, Owle en ZGrip

Drie interessante foto' en video-accessoires voor de iPhone: de Factron case met opschroefbare lenzen, de videomount van Owle en de professionele videomount ZGrip van Zacuto, die zo'n factor 10 duurder is.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Misschien is mijn 3GS anders dan anderen, maar de VGA video die die opneemt is niet echt goed genoeg voor “…professioneel gebruik…” :S

    Zijn HD camera’s niet tegenwoordig al voor +/- 500 euro te krijgen?

  2. Naah het kan altijd meer overdreven, zie daarvoor dit Macbreak filmpje van Pixelcorps met Alex Lindsay http://www.pixelcorps.tv/macbreak227

  3. FTW!!! Voor dat geld heb je tegenwoordig al een redelijk goede DSLR camera…

  4. Zijn HD camera’s niet tegenwoordig al voor +/- 500 euro te krijgen?

    Als we het over professioneel (HD) filmen hebben niet. Dan ben je al snel 2500 euro kwijt aan bijvoorbeeld een Sony HDR-FX7.

  5. Iphone!?
    iPhone!

  6. haha die derde, voor proffesioneel gebruik!
    Dat ding is een accesoire voor de iphone 3GS, en ik zie dat nou niet echt als een proffesionele videorecorder…

  7. Het fijne van de iphone is juist dat ie lekker makkelijk in je broekzak past. Dat kan misschien nog wel met de fracton case, maar dan neemt je gsm kwaliteit weer af. Het mooie is juist als alles in 1 is, zoals navigatie wat nu kan. Maar met deze accessoires die je aan je iphone moet pluggen, wordt ie groot en lomp. Nee ik neem liever een digitale camera mee, die is tig keer beter en past wel in mijn broekzak.

  8. Wat een balachelijk hoge prijs. Voor dat geld hadden ze er een veel beter camera kunnen inbouwen of minstens een lampje.
    Het zier er ook niet uit.

  9. Haha een grip voor professioneel gebruik van de Iphone. Dat de Iphone veel kan en erg leuk is dat betwijfel ik niet maar een professional gaat echt geen foto’s of video’s maken met een Iphone.

  10. Nog een reden om je contract uit te zitten tot volgend jaar wanneer er hoogstwaarscheinlijk een iPhone met HD film mogelijkheden komt.

  11. de prijs voor de meest lelijke accessoire gaat naar…….

  12. @4saus:
    En waar baseer je dat op?

    @hayron:
    Haha ja dat dacht ik ook al!

  13. Mensen die dit kopen zou ik stuk voor stuk uitlachen :S
    Als je toch al 200(+) euro voor een lomp gadget uit gaat geven kun je net zo goed een camcorder kopen en die meenemen, levert ook nog eens mooiere beelden op + je loopt niet voor lul.

  14. @4saus:

    Ik weet 90% zeker dat er volgend jaar geen iPhone komt met HD video funcionaliteit ;).
    Op youtube is 640 * 480 al bijna de maximale kwaliteit, waarom zou Apple zich dan gaan uitsloven?
    Ik denk dat er nog minimaal 1 generatie overheen gaat voordat we HD in een iPhone zien.
    Kijk ook eens hoelang we met de 2.0 megapixel camera hebben gezeten, en vervolgens kregen we een schamele update naar 3.2.

  15. Origineel geplaatst door kearress
    FTW!!! Voor dat geld heb je tegenwoordig al een redelijk goede DSLR camera…

    Voor $295 (Volgens Yahoo! vandaag +/- €210) koop ik geen DSLR hoor. Ik wil dan wel eens weten welke winkel die 1 voor €1295 weghaalt, scheelt een hoop pecunia’s zo voor m’n Canon 50D 🙂

  16. Voor mij is de conclusie: waanzinnig veel geld voor een baggerding. Voor 300 donnies vind ik een fatsoenlijk point-and-shoot!

  17. @Jermaine: +1 voor je usericon van Deadmau5!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.