Flitsmeister met pechhulp.

Flitsmeister komt met on demand pechhulp voor onderweg

Flitsmeister biedt in haar app nu de mogelijkheid voor on demand pechhulp. Ze werken hiervoor samen met Allsecur, waardoor je geen abonnementskosten meer hebt.

Flitsmeister wordt vooral gebruikt om de flitsers en de files in kaart te brengen, maar daar komt nu nog een extra optie bij. Flitsmeister werkt met verzekeraar Allsecur samen en biedt binnenkort een on demand pechhulp voor als je met autoproblemen langs de kant van de weg staat. Het moet een alternatief zijn voor een doorlopend abonnement, bijvoorbeeld bij de ANWB.

Flitsmeister met pechhulp.

Flitsmeister met on demand pechhulp

Als je met autopech langs de weg staat, helpt Flitsmeister je ook weer de weg op. Met de nieuwste versie van Flitsmeister, die snel beschikbaar komt op de iPhone, kun je pechhulp oproepen zonder dat je een abonnement nodig hebt. Er wordt hiervoor gebruikgemaakt van de diensten van Allsecur die al langer een pechhulp on demand dienst aanbiedt. Binnenkort is het dus ook mogelijk om dit rechtstreeks vanuit de Flitsmeister-app te regelen. De nieuwe optie voor het oproepen van pechhulp vind je in de dashboard. Zodra je op de Zoek-knop rechtsonder tikt, vind je onderaan de optie om de pechhulp te laten komen.

Met de nieuwe optie hoef je dus alleen te betalen zodra je daadwerkelijk pech hebt en zit je niet vast aan een doorlopend abonnement. De dienst werkt in heel Europa en werkt met vaste tarieven. Als je problemen hebt met je accu, dan betaal je daar €65 voor. Reparatie kost via de on demanddienst €90 en voor transport ben je €120 kwijt. Buiten Nederland maar in Europa betaal je een vast tarief van €225, ongeacht het gaat om starthulp, reparatie of transport. Voor extra onderdelen moet je wel extra bijbetalen.

De nieuwe functie is vanaf vandaag beschikbaar in de Android-versie van Flitsmeister, maar iOS-gebruikers kunnen dit nog niet gebruiken. Volgens Flitsmeister is de iOS-versie momenteel nog bij Apple ‘in review’, waardoor het nog even duurt voordat de update voor gebruikers zichtbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 augustus 2017, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen auto, flitsmeister

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.