Reacties voor: Flipboard CEO: ‘Apple News leeft in het verleden’

Als het aan de Flipboard CEO Mike McCue ligt, is Apple News een dienst die vooral in het verleden leeft. Volgens hem schiet Apple's nieuwsapp flink tekort op het gebied van sociale interactie en de selectie van artikelen. Een open systeem is volgens hem een betere keuze voor nieuwsuitgevers, in plaats van het gesloten systeem van Apple.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik blijf hopen op Apple News, vooral omdat ik het fijn vind om zo veel mogelijk stock-apps te gebruiken. Al vrees ik dat het niet snel bij ons beschikbaar zal zijn…

  2. Apple had makkelijk mij over kunnen halen om alle andere apps zoals NOS en Nu.nl etc. Er af te donderen en in te ruilen voor Apple News app. Maar helaas. Flipboard vind ik persoonlijk niet fijn werken. Dus voor nu maar alle lossen apps 😒. Het liefst zie ik dan ook iCulture en Tweakers terug in de Apple News app 🙈 (no offence voor de huidige iCulture app)

  3. Ik gebruik al jaren Reeder om de koppen te snellen.

  4. Wat een onzin, waarom moet alles altijd sociaal zijn?
    Is niet voor niets dat Apple News 70 miljoen gebruikers heeft.

  5. Een bedrijf kraakt een succesvolle concurrent af. Dat is nieuw!

  6. Wel een van de meest teleurstellende aspecten van het huidige iOS. Kan en moet veel beter door Apple. Ze hebben personeel zat om dit soort zaken knap van de grond te krijgen in alle landen. Had dan newsstand laten leven in de landen die geen News kregen.

  7. Ik ben groot fan van Flipboard. Maar zeker niet vanwege het sociale aspect.

    Elke Flip toont een nieuw artikel met mooie foto, titel en introductie; oftewel, een fantastisch elegante en efficiënte manier om door het nieuws heen te bladeren. Het enige nadeel is dat je de inhoud van sommige sites (zoals deze) wel weer moet scrollen om de content te lezen. Flippen is echt veel slikker dan scrollen. Het lukt ze vast niet om alles flipbaar te maken en daarmee is de app inconsistent en zou ik waarschijnlijk eerder Apple News gaan gebruiken als dat hier uit zou komen. Tot die tijd, al het nieuws lezen in Flipboard.

  8. Flipboard vind ik echt een drama. Ik gebruik nu gewoon Google Nieuws en wacht geduldig op Apple News.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.