iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Snapchat-gebruikers zijn boos, al dan niet woedend. De vernieuwde app is nu breed uitgerold, maar de gebruikers vinden het gebruik van Snapchat alleen maar ingewikkelder geworden. Er is dan ook een petitie gestart om het oude design terug te brengen. Deze petitie is al meer dan 600.000 keer getekend. Maar gaat Snapchat ook luisteren? Ander nieuws vandaag: Alto’s Odyssey komt op 22 februari, VTM is er nu op de Apple TV en Google Maps werkt nog steeds op heel oude toestellen, zelfs met bijgewerkte kaarten. Ook leggen we uit waarom de stilstand bij Android Wear goed is voor de Apple Watch. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Fiery Feeds: RSS Reader (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Professionele RSS-reader heeft veel nieuwe functies.
  • My Vodafone (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De My Vodafone-app is qua vormgeving iets aangepast. Zie jij het verschil?
  • Florence (€3,49, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Het interactieve storybook Florence staat nu al in de App Store. Mooi op tijd voor Valentijnsdag.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.