iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 13 februari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 13 februari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Snapchat-gebruikers zijn boos, al dan niet woedend. De vernieuwde app is nu breed uitgerold, maar de gebruikers vinden het gebruik van Snapchat alleen maar ingewikkelder geworden. Er is dan ook een petitie gestart om het oude design terug te brengen. Deze petitie is al meer dan 600.000 keer getekend. Maar gaat Snapchat ook luisteren? Ander nieuws vandaag: Alto’s Odyssey komt op 22 februari, VTM is er nu op de Apple TV en Google Maps werkt nog steeds op heel oude toestellen, zelfs met bijgewerkte kaarten. Ook leggen we uit waarom de stilstand bij Android Wear goed is voor de Apple Watch. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Snapchat-gebruikers zijn boos over het nieuwe design van de app. Met een petitie hopen ze dat het oude design teruggebracht wordt.
  • De Apple Watch profiteert flink van de stilstand bij Android Wear. Qualcomm, de maker van de chips voor Android Wear, heeft al een tijd geen nieuwe chips uitgebracht.
  • Apple heeft weer een nieuwe tv-show gescoord: Swagger, over de jeugd van basketballer Kevin Durant.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Fiery Feeds: RSS Reader (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 17.0+) - Professionele RSS-reader heeft veel nieuwe functies.
  • My Vodafone (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - De My Vodafone-app is qua vormgeving iets aangepast. Zie jij het verschil?
  • Florence (€2,99, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Het interactieve storybook Florence staat nu al in de App Store. Mooi op tijd voor Valentijnsdag.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.