Fixers aan het werk

Reacties voor: Reparatiebedrijf Fixers maakt doorstart met minstens 5 winkels

Na het eerdere faillissement van de Nederlandse winkelketen Fixers, is er nu eindelijk goed nieuws. De doorstart er nog altijd gewerkt aan een doorstart. Maar over de over te nemen domeinnaam is nog onenigheid. De winkel had acht reparatiewinkels in de Randstad.

Reacties: 7 reacties

  1. Is dat niet dat bedrijf dat in z’n reclames continue het woord ‘devices’ gebruikte?🤦🏼‍♂️🙄

  2. Heb gewerkt bij Fixers, snap wel waarom ze failliet zijn gegaan. Heel slecht voor personeel, en ik spreek niet alleen voor me zelf. Oh en laten we het maar niet gaan hebben over de certificering van Apple, de werkwijze van reparaties deugde ook niet echt.

  3. Jammer hoor, ben een aantal keren meer dan prima geholpen bij Fixers! Was even wat verder rijden dan Phoneworld maar bij die laatste ben ik meerdere keren vandaan gekomen met een erg slecht gerepareerde iPad, heb ik een keer voor een gesloten deur gestaan tijdens normale openingstijden en werd geschoffeerd dat ik commentaar had op de gebrekkige reparatie.

  4. Er lijkt een geurtje te zitten aan die laatste investeringsronde. Ik vraag mij af of de initiële investeerders hier veel slechter van zijn geworden..

  5. Super! Zijn bende kloothommels. Arrogant tot en met en vooral onbekwaam. Goed dat ze failliet zijn. Opzouten!

  6. (Red.) Artikel bijgewerkt over mogelijke doorstart en onenigheid over domeinnaam.

  7. Je bedrijf gaat failliet en dan nog dwars liggen door geld te vragen door het domein. Dan ben je laag, geen respect voor de (ex)eigenaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.