Fitbit Ace 3 blauw met kind

Reacties voor: Fitbit stopt met Mac-app: muziek overzetten wordt moeilijker

Fitbit gaat stoppen met de desktopsoftware voor Mac en Windows-pc's voor het synchroniseren van je data en het overzetten van muziek. De maatregel gaat in oktober in.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. prima toch? ik vertrouw google tóch niet dus dan weet ik nu zeker dat ik geen Fitbit hoef. Zo sluiten ze een hele grote doelgroep af.

  2. Als je het mij vraagt dan is daar niet veel aan verloren want de Fitbit Versa 3, die ik nog heb liggen deed toch al nooit wat ik wilde. 3 keer om de pols gehad en daarna niet meer aangeraakt. Dit was vanwege mijn tijdelijk uitstap naar de Google Pixel 6. Beide apparaten waren 1 groot drama, zelfs normaal bellen werkte niet. Soms doe je dingen die je dan duidelijk maken dat je niet de juiste keuzes hebt gemaakt. Het had ook te maken met de plannen van Apple om scansoftware op de toestellen zelf te gaan plaatsen, maar inmiddels toch al weer een paar maanden de iPhone 13 pro max en een Watch 7.

  3. Prima geen ditbit ondingen

  4. Origineel geplaatst door Edgar
    prima toch? ik vertrouw google tóch niet dus dan weet ik nu zeker dat ik geen Fitbit hoef. Zo sluiten ze een hele grote doelgroep af.

    Precies! Ik heb een Watch en nu is er een reden minder om voor Fitbit te gaan. Ze gaan hier zeker een deel van hun klanten mee missen (en ze hebben er al niet zo veel)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.