Finn Wallet: lederen ritsportemonnee met iPhone-vakje

De Finn Wallet is een ritsportemonnee met vakje voor iPhone, gemaakt van luxe Italiaans leer. Hij kost $35 per stuk en is geschikt voor iPhone, papiergeld en pasjes.

Finn WalletEr zijn mensen die iPhone-hoesjes het liefst in de lokale winkel kopen, maar er zijn ook mensen die wat meer moeite willen doen. Finn Wallet is voor die laatste groep: het is een ritsportemonnee met ruimte voor pasjes, geld en een iPhone 5. SF Bags maakt de Finn Wallet in twee uitvoeringen en in meerdere kleuren. Finn Wallet 25 is alleen bedoeld voor een stuk of twintig pasjes en een stapel bankbiljetten. Finn Wallet 27 is het grotere model met iPhone-vakje en ruimte voor 15 pasjes.

finn-wallet-interior-size27-mdZe zijn gemaakt van handgestikt Italiaans leer. Alleen de grootste uitvoering van deze platte portemonnee is dus geschikt om de iPhone (eventueel met bumpercase) mee te nemen. De hoesjes kosten 35 dollar per stuk (exclusief verzendkosten) en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, camel, grijs, rood, mosgroen en bruin. Minpunt: dit type ritsportemonnee is niet geschikt om muntgeld mee te nemen, omdat de munten op het scherm van je iPhone kunnen gaan krassen en omdat het platte karakter dan verloren gaat. Maar wie heeft dat nou nog op zak? Als je snel bent kun je de Finn Wallet nog net op tijd in huis halen voordat Vaderdag aanbreekt. Te eng, dat shoppen bij een Amerikaans bedrijf? Dan wordt het toch weer een gewone Wallet Case. Of een BookBook van TwelveSouth, ook met vakjes.

Finn Wallet with stuff for wallet

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 15:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, wallet

Wallet

Wallet, voorheen ook wel Passbook genoemd, is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards in bewaart. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. Wallet is ook de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.