Final Cut Pro X, Logic Pro X, Motion, Compressor, MainStage in bundel voor onderwijs.

Apple geeft onderwijskorting op Mac-softwarebundel met Final Cut Pro X en meer

Studeer je op een hogeschool of universiteit en ben je vaak bezig met videobewerking of het maken van muziek, dan kun je Apple's professionele Mac-apps als Final Cut Pro, Logic Pro en MainStage met een flinke korting downloaden.

Apple heeft voor de Mac een aantal professionele apps beschikbaar voor videobewerking, muziekproductie en meer, zoals Final Cut Pro X, Logic Pro X en MainStage 3. Deze apps zijn afzonderlijk te downloaden vanuit de Mac App Store, maar zijn daar behoorlijk prijzig. Val je binnen Apple’s onderwijsprogramma, dan kun je vijf professionele apps in één bundel aanschaffen dankzij het nieuwe pakket met professionele apps. Deze is nu ook in Nederland te krijgen met korting.

Final Cut Pro X, Logic Pro X, Motion, Compressor, MainStage in bundel voor onderwijs.

Final Cut Pro X, Logic Pro X en meer met onderwijskorting

Apple heeft voor studenten een speciale versie van haar website, waar je bijvoorbeeld Macs met een leuke korting kunt kopen. Voorwaarde is echter wel dat je (ouder van een) student in het hoger beroepsonderwijs of wetenschappelijk onderwijs moet zijn, maar de korting is ook geldig voor onderwijzend personeel en onderwijsondersteunend personeel op elk onderwijsniveau. Val je binnen deze groep en werk je bijvoorbeeld voor je studie actief met videobewerking, dan is deze aanbieding heel erg gunstig.

In totaal bevat de bundel de volgende vijf apps:

  • Final Cut Pro X
  • Logic Pro X
  • Motion 5
  • Compressor 4
  • MainStage 3

Het pakket met deze apps is voor studenten beschikbaar voor €229,99. Koop je Final Cut Pro X los, dan ben je normaal gesproken al €299,99 kwijt. Alle losse apps bij elkaar hebben een gezamenlijke prijs van €629,95, waardoor je met deze bundel dus flink wat geld bespaart. Met deze vijf apps kun je als professional aan aan de slag met het maken van graphics en muziek, videobewerking en het geven van een live muziekoptreden. Niet alle apps zijn even recent bijgewerkt, maar videobewerker Final Cut Pro is onlangs nog bijgewerkt voor ondersteuning van de Touch Bar op de nieuwste MacBook Pro.

De bundel is te bestellen via de onderwijswebsite van Apple en kost €229,95. Na de aanschaf krijg je voor elke individuele app een code die je in kunt wisselen in de Mac App Store. De codes worden normaal gesproken binnen één werkdag verstuurd, maar het kan in sommige gevallen ook iets langer duren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2017, 13:30
Categorie Apps
Onderwerpen final cut, onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.