Chameleon Run: kleurrijk renspel voor iPhone, iPad en Apple TV

Bekroond renspel Chameleon Run is Apple’s gratis App van de Week

Het kleurrijke renspelletje Chameleon Run, dat al een Apple Design Award won en meedong naar beste iOS-game van 2016, is Apple's nieuwe App van de Week. Kost normaal 2 euro, maar is nu gratis te downloaden.

Chameleon Run: kleurrijk renspel voor iPhone, iPad en Apple TVApple heeft weer een nieuw spelletje uitgeroepen tot App van de Week. Chameleon Run is een kleurrijk renspel met een kinderlijk eenvoudige bediening voor iPhone, iPad en Apple TV. Chameleon Run kost normaal gesproken 2 euro, maar je downloadt het deze en komende week gratis in de App Store.

Chameleon Run: kleurrijk renspel voor iPhone, iPad en Apple TV

In Chameleon Run ren je geheel automatisch over een kleurrijk parcours. Het enige dat je hoeft te doen is springen op het juiste moment en de obstakels ontwijken. Net als het parcours, kun je je poppetje van kleur laten veranderen. De uitdaging is om dat te doen nét voordat je een parcoursdeel in een nieuwe kleur bereikt. Het spel heeft een eenvoudige manier van besturen. Rechts op het scherm tikken laat je poppetje springen en als je je vinger langer op het scherm drukt, maak je een hogere sprong. Links tikken zorgt ervoor dat je poppetje van kleur verandert.

Apple Design Award
Het populaire Chameleon Run is bepaald geen onbekende naam. Het spelletje won vorig jaar juni een Apple Design Award, een prijs voor ontwikkelaars die iets bijzonders doen met het ontwerp van hun apps. Ook werd het spel door Apple uitgeroepen tot een van de beste iOS-games van afgelopen jaar, al ging de eerste plaats naar Clash Royale (iPhone) en Severed (iPad).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2017, 14:56
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.