Fantastical 2 voor Mac

Agenda-app Fantastical voor OS X werkt nu volledig met Exchange

Agenda-app Fantastical 2 voor de Mac heeft nu een betere integratie met het zakelijke Microsoft Exchange. Zo worden al je uitnodigingen voor evenementen gesynchroniseerd. Daarnaast zijn er nog andere kleine functies, zoals de mogelijkheid om te printen.

Fantastical 2 voor Mac

De prijzige, maar zeer krachtige agenda-app Fantastical voor OS X heeft in versie 2.2 een flinke update gekregen waar (zakelijke) gebruikers van Microsoft Exchange maar wat blij mee zullen zijn. Fantastical kent nu een volledige integratie met het productiviteitsplatform van Microsoft. Maar er is nog veel meer nieuw in Fantastical/OS X 2.2, zoals de mogelijkheid om te printen en ondersteuning voor gedeelde iCloud-agenda’s.

Fantastical en Microsoft Exchange gaan hand in hand

Door de integratie met Microsoft Exchange kun je je volledige zakelijke agenda uit Exchange in Fantastical zetten. Zo kun je nu direct vanuit Fantastical reageren op uitnodigingen, contacten opzoeken en zien wanneer je een gaatje vrij hebt voor een meeting of afspraak. Ook worden je categorieën gesynchroniseerd, zodat de app veel beter werkt met al je gegevens uit Exchange.

Maar bredere ondersteuning voor Exchange is niet het enige nieuwe, want gebruikers van Fantastical kunnen ook rekenen op veel meer nieuwe opties. Zo kun je agenda’s nu eenvoudig printen in een zelfgekozen lay-out, zoals een dag- of weekweergave. En maak je gebruik van gedeelde agenda’s vanuit iCloud, dan krijg je daar in Fantastical nu ook notificaties van. Over notificaties gesproken: je krijgt nu een melding zodra iemand jouw uitnodiging accepteert of weigert. Fantastical 2.2 laat je nu ook meerdere items tegelijkertijd verplaatsen en locatie-suggesties worden nu tijdens het typen voorgesteld.

Fantastical 2 Mac app

Naast deze nieuwe functies zijn er nog veel meer kleine verbeteringen, zoals met de integratie van Google Hangouts en Google Contacts. Versie 2.2 van Fantastical voor de Mac is op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar moet in de loop van de dag alsnog verschijnen. Iedereen met Fantastical 2 kan de update gratis uitvoeren, zowel via de Mac App Store als via de in-app updater van Fantastical 2. Nieuwe gebruikers zullen tegen het hoge prijskaartje van €50,- aan hikken, maar de volledige Exchange-integratie is een knap huzarenstukje waar ontwikkelaar Flexibits wat ons betreft terecht een hoog prijskaartje aan hangt. Op de site van Flexibits vind je een 21-dagen proefversie.

Verder lezen: Flexibits blog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2016, 17:24
Categorieën Apps, Mac & macOS
Onderwerpen agenda, fantastical, microsoft exchange

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.