Comma-appicoon.

Lees-app Comma voor iPhone zet al je nieuwsbrieven op een rijtje

Comma is een leuke en handige mail-app, waarin nieuwsbrieven centraal staan. Ben je dol op al jouw geabonneerde nieuwsbrieven, dan vind je die in Comma in één handig overzicht.

Comma-appicoon.Er zijn al tal van mail-apps die jouw e-mail een stuk overzichtelijker maken, zodat jij je alleen hoeft te focussen op de belangrijkste zaken. Maar wat als nieuwsbrieven voor jou het allerbelangrijkst zijn? Dan is daar Comma, een handige iPhone-app die jouw Gmail-account scant op nieuwsbrieven en alleen die in de app laat zien.


Als je dus op zoek bent naar een algemene e-mailapp die jouw mailaccount overzichtelijk maakt en alle nieuwsbrieven eruit filtert, dan moet je niet bij Comma zijn. Voor dit soort wensen zijn er vele alternatieve e-mailapps, die we hieronder voor je op een rijtje gezet hebben.

Comma: al je nieuwsbrieven centraal

Terug naar Comma: deze handige mail-app zet al je nieuwsbrieven in een overzichtelijke weergave op een rijtje. Het is dus geen mail-app om mails mee te versturen of andere mails mee te ontvangen. Helaas werkt Comma alleen met Gmail-accounts, waardoor het gebruik beperkt is. Desalniettemin is Comma een leuke en handige app. Na het inloggen met je mailaccount, scant de app je mailaccount voor nieuwsbrieven. Nadat deze gevonden zijn, kun je zelf kiezen welke je wel en niet in Comma te zien krijgt. Zo zie je alleen de meest belangrijke nieuwsbrieven, om toch nog het overzicht te behouden.

Comma met nieuwsbrieven overzicht. Een nieuwsbrief lezen in Comma.

De mails worden bovendien in een mooie en strakke weergave getoond, zodat je meteen kunt zien of de nieuwsbrieven iets voor jou zijn. Ook houdt de app bij welke nieuwsbrieven je al in de app geopend hebt, zodat je alleen de nieuwe nieuwsbrieven te zien krijgt. Helaas wordt dit niet direct gesynchroniseerd met je normale mail, waardoor de gelezen/ongelezen markering alleen in Comma geldt.

Comma geeft bovendien ook enkele suggesties van nieuwsbrieven waar je je op kunt abonneren, zodat deze rechtstreeks in de app verschijnen. Denk aan de nieuwste gadgets uit Product Hunt of het laatste modenieuws van Fashionista. Naast het openen van nieuwsbrieven kun je ze ook doorsturen of bewaren in je favorieten. Oninteressante nieuwsbrieven verwijderen kan vanuit Comma niet, dus daarvoor zul je nog steeds bij je standaard mail-app moeten zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2016, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen e-mail, gmail, nieuwsbrief

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.