Facebook Messenger voegt (opnieuw?) gratis telefoongesprekken toe

Facebook Messenger kreeg vanavond een update met gratis telefoongesprekken voeren. Maar is dat echt nieuw?
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

facebook-messenger-bellenFacebook Messenger kreeg vanavond een update. Als vernieuwing noemt Facebook dat je nu gratis gesprekken kunt voeren vanuit de app, maar voorzover wij weten was het al een jaar lang mogelijk om gratis te bellen met vrienden vanuit de Facebook-apps. In Nederland en België volgde de functie in mei 2013. Wellicht bedoelt Facebook dat de functie nu voor alle gebruikers beschikbaar is gesteld. Wat ons opviel, is dat Facebook in de vijf screenshots die ze in de App Store tonen vanaf versie 4.1 een screenshot met de belfunctie laten zien. Ook horen we geluiden dat bellen via de Messenger-app voorheen was voorbehouden aan de landen VS, Canada en Verenigd Koninkrijk.

De update-omschrijving meldt:

Gratis gesprekken: Praat zo lang je wilt en houd contact, waar je ook bent. (Bellen is gratis via Wi-Fi. Anders zijn de standaardkosten voor dataverkeer van toepassing.)

Zodra we weten wat er nou echt nieuw is aan deze update, laten we dat weten! De Android-update die vandaag ook verscheen, biedt weinig aanknopingspunten voor het mysterie, want die app kreeg vandaag een update naar 4.0 en loopt dus één versie achter bij iOS. In 4.0 werden functies toegevoegd zoals het bundelen van vrienden in groepen, waarna je ze op een groepstabblad kunt zetten.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 22:32
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.