Reacties voor: Extensify laat je tweaks installeren in iOS 9

Extensify gaat het in iOS 9 mogelijk maken om tweaks te installeren, zonder dat je daarvoor je iPhone hoeft te kraken. De app zal gelijktijdig met iOS 9 verschijnen.
Lees het complete artikel โ†’ Extensify laat je tweaks installeren in iOS 9
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 8 reacties

  1. Wow… als dit wordt toegelaten in de App Store eet ik mijn schoen op. Als Apple dit zou toestaan zou dat rampzalig zijn voor app ontwikkelaars. Denk aan 1-ster reviews die worden achtergelaten omdat jouw app niet goed werkt in combinatie met een tweak gemaakt door deze app. Niets wat je daar dan aan kunt doen als developer. Zelfde situatie als dat mensen nu 1-ster reviews achterlaten omdat een app nog niet goed werkt in iOS 9 beta.

    Oh en kleine correctie: PopCorn Time maakte gebruik van een verlopen enterprise certificaat in combinatie met de vliegtuigmodus.

    (Red.) Dank, aangepast!

  2. @Tom van Zummeren: En hoe zit het met de auteursrechten? Ik kan toch niet zo maar eventjes jouw app aanpassen. Dit is zo illegaal als de pest.

  3. Wow! Dus dit zou betekenen dat je eindelijk twee Instagram-accounts tegelijk kunt beheren! ๐Ÿ™‚

  4. @Tom van Zummeren: Ik doe met je mee en eet ook mijn schoen op. No way dat Apple deze app gaat toelaten. En terecht! Alle hulde aan de ontwikkelaars ervan, maar dit hoord duidelijk thuis in het jailbreak circuit.

  5. Ziet er zeer schimmig uit! Daar ga ik mijn vingers niet aan branden.

  6. @Timosha: Niemand gaat iemands app aanpassen er komt gewoon een extra stukje software bij in het hele artikel staat ook dat je een stuk software koppelt aan een app de naam van de desbetreffende app veranderd dan ook

    Voorbeeld:

    Je hebt twitter en je voegt daar de extensie “save” bij van extensify dan zal jou twitter “twitter ” heten waardoor je waarschijnlijk geen app store review jan achterlaten maar je naar extensify moet gaan “exos” zo heet hun Appstore en daar kan je dan je review achter laten over de desbetreffende extensie..

    Waar t op neer komt is dat t gewoon extra stukje software is paar apps die met elkaar samenwerken

    Buiten dat staat t mij wel aan en kijk ik er naar uit ๐Ÿ™‚

    Ps. Over 22 dagen komt t uit..

  7. Ik heb nog schoenen over voor de liefhebbers ๐Ÿ˜‰

  8. Gegarandeerd dat ze misbruik maken van iets. Apps die zelfstandig kunnen compilen en apps installeren op het toestel, dat geloof ik echt niet. Apple gaat dit nooit toelaten, dat kunnen ze aan hun klant-ontwikkelaars echt niet verkopen. Ik heb het vermoeden dat dit met de functie te maken heeft waarmee iedere gebruiker eigen apps met Xcode kan compilen en installeren, onderdeel van iOS 9.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.