Reacties voor: Evernote voor Mac krijgt Yosemite-redesign

Evernote voor de Mac is aangepast voor OS X Yosemite. De app heeft een compleet nieuw design en belooft betere synchronisatie en Spotlight-ondersteuning.
Lees het complete artikel → Evernote voor Mac krijgt Yosemite-redesign
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 1 reacties

  1. Evernote blijft en is een van mijn meest gebruikte ‘note taking’ apps. Gewoon omdat het werkt en het feit dat je je notities kunt categoriseren en in ‘notebooks’ kunt opslaan, is het efficiënter dan de standaard ‘Notes’ app op iOS en OSX.

    Daarnaast werkt het super simpel, en de synchronisatie werkt perfect tussen iPad/iPhone en Mac.

    Naast een ToDo app (want dat doet Evernote niet, helaas) is dit alles wat je nodig hebt om snel je gedachtenkronkels te noteren.

    Ik gebruik het vaak tijdens besprekingen, vergaderingen of gewoon als ik ergens iets over wil opschrijven.

    Sinds de MacHeist aanbieding van een paar jaar gelden waarbij je ruim een jaar lang een premium account mocht gebruiken, heb ik dat account tot op heden steeds vernieuwd (+/- € 40,- p/jaar) omdat het zoveel extra voordelen biedt (o.a. meer online opslag en geen irritante reclamebanners meer).

    Evernote is een absolute aanrader.
    Ik heb de nieuwe versie nog niet goed bekeken, maar Evernote kennende zal dit zeker een verbetering zijn.

    Leuk is trouwens ook dat er verschillende (ook Nederlandse) gebruikersgroepen zijn die je allerlei mogelijkheden van Evernote laten zien waar je in eerste instantie zelf nog niet aan had gedacht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.