Eve Energy met HomePod

Reacties voor: HomeKit-fabrikant Eve Systems overgenomen door multinational

Dat betekent meestal weinig goeds
Eve Systems is overgenomen door de Zwitsers-Zweedse multinational Asea Brown Boveri (ook wel bekend als ABB). Eve maakt vooral HomeKit-geschikte producten en loopt ook voorop in de overstap naar Matter. Zie ook de update onderaan dit artikel.

Reacties: 3 reacties

  1. Met de matter test update kreeg ik al een naar gevoel over eve. Nu ik deze producten van eve op matter heb overgezet heb ik echt veel problemen om ze te herkennen. Vaak genoeg moet ik de stroom, of de batterijen, eruit halen en dan werkt het weer. Voor mij een reden om ze toch al niet meer aan te schaffen. Wel jammer, vond ze in het begin heel goed!

  2. Zeer tevreden over hun producten, dus hoop niet dat het achteruit gaat inderdaad.

  3. Ik heb ~15 Eve producten en alles werkt als een tierelier, multinational klinkt ‘eng’ maar dit is niet een of ander dubieus fonds die zo’n veelbelovend bedrijf als Eve opkopen, uitpersen en naar het volgende slachtoffer gaan. ABB maakt heel veel, maar bij de meeste mensen is een dochter onderneming gespecialiseerd in elektrotechniek voor thuis misschien beter bekend, Busch Jaeger maakt mooie spullen. Een oud familiebedrijf volgens mij, al jaren in het bezit van ABB.

    @Marc (die andere): Je werd ook aan alle kanten gewaarschuwd om als je niet per se omgang hebt met Alexa en/of Google Home, je nog even niet moest updaten, veroordeel het merk daar niet om.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.