Reacties voor: Emoji’s op de iPhone: vooral in het weekend, via Tweetie

Emoji's op de iPhone worden vooral in het weekend gebruikt, Tweetie is het meest populair en bier is populairder dan cocktails.

Reacties: 14 reacties

  1. Hahaha, dat klopt, ik gebruik Emoji vaak via Tweetie. De meeste mensen die mij hebben op Twitter zullen dat wel weten 🙂

  2. Even een vraagje van iemand die geen Twitter gebruikt (ikke dus); hoe kan het dat je deze emoji’s op Twitter wél gewoon worden weergegeven?
    Ik wist niet dat het mogelijk was om op een website deze emoji’s te tonen, maar als dat mogelijk is, is dat dan ook geen idee voor de iPhoneClub?
    Als het ergens hoort te werken is het eigenlijk hier wel, toch? Nu zie je steeds zo’n raar vierkantje wanneer iemand vanaf z’n iPhone reageert met een emoji in de tekst…

    Andere vraag, weet iemand of er inmiddels al een oplossing is om emoji’s op de computer (Mac, in mijn geval) weer te geven? Ik gebruik zelf emoji’s soms om een bepaald kenmerk te geven aan iets (een emoji met een uitroepteken bijvoorbeeld), maar op de desktop zie ik dat kenmerk dan vervolgens niet.
    Ik heb er al eens naar gezocht, maar kwam niet verder dan dat er wat mensen mee bezig waren om het mogelijk te maken…

  3. Ik ken echt niemand met een iphone die Emoji’s gebruiken das echt iets voor kinderen ofzo en ken zeker niemand die twittert. Dus waar ze nu achter zijn gekomen is hoevaak mensen die twitteren emoji’s gebruiken en dat is toch een apart volkje.

  4. @ softijs

    haha…Yeah Right

    misschien ben jij juist wel apart 😉

  5. @softijs:

    Onder welke steen heb jij gelegen?

  6. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    Origineel geplaatst door sredlumsEven een vraagje van iemand die geen Twitter gebruikt (ikke dus); hoe kan het dat je deze emoji’s op Twitter wél gewoon worden weergegeven?
    Ik wist niet dat het mogelijk was om op een website deze emoji’s te tonen, maar als dat mogelijk is, is dat dan ook geen idee voor de iPhoneClub?Emoji’s werken alleen op de iPhone (en alle andere telefoons die specifieke ondersteuning daarvoor bieden). Er is vooralsnog geen mogelijkheid om ze via een plugin o.i.d. ook op de website zichtbaar te maken, maar misschien heeft iemand een handig Greasemonkey-script voor Firefox in elkaar gedraaid?

    Aha,
    ik zie nu dat ze inderdaad ook op Twitter zelf via de computer niet te zien zijn, maar alleen wanneer deze bekeken wordt via de iPhone. Dat haalde ik niet uit de tekst van deze post, maar ik had natuurlijk even de link kunnen bekijken…
    Jammer!

  7. Inderdaad. Je ziet de emoji enkel en alleen op een iPhone.

  8. î”—..?

  9. Dat die ster  nog nooit gebruikt is, raar.
    De andere verbazen me niet.

    Leuk voor in distant shore berichtjes 🙂 !

  10. Een greasemonkey script zou toch moeten kunnen werken of niet?
    Iemand een link naar alle iphone icons?

  11. GreaseMonkey scriptje: photar.net/emoji

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.