Ask the Dead

Bizarre iPhone-apps: Rate a Fart en Ask the Dead

Twee bizarre nieuwe applicaties voor de iPhone: met Ask the Dead kun je vragen aan de doden stellen en met Rate a Fart kun je je scheetgeluiden laten beoordelen door anderen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Ask the DeadDe App Store heeft een nieuw dieptepunt bereikt met Rate-a-Fart (€0,79), een applicatie waarmee je je flatulentie-creaties kunt opnemen en door anderen kunt laten beoordelen. Je kunt ook de continu groeiende bibliotheek aan fart-geluiden doorbladeren en zelf een beoordeling geven. De scheetproducenten worden in het artikel trouwens ‘artiesten’ genoemd. Minstens zo bizar is de applicatie Ask the Dead: met deze applicatie kun je communiceren met de doden.

De applicatie is tijdelijk gratis (voorheen €0,79) en bestaat uit drie onderdelen. Met de Ouija Board kun je aan de geesten vragen hoe het met je liefde, leven, geld en andere zaken is gesteld. Dit doe je door twee vingers op een hartvormig plankje (zie screenshot) te leggen.

Bij de Guide Seance krijg je het antwoord ja of nee. Stel een vraag, leg je vingers op het scherm en de geesten geven je meteen antwoord. De derde optie is het beluisteren van een Live Haunting. De applicatie is gebaseerd op een waar verhaal, van een gezin in Connecticut. Na het verhuizen blijkt hun Victoriaanse huis een afschrikwekkende historie te hebben. Het verhaal is verfilmd en is vanaf 27 maart in de bioscopen te zien als ‘The Haunting in Connecticut’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:13
Categorie Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.