Reacties voor: Eerste foto van ‘achterkant iPhone 6’ gelekt

Op internet is een foto van de iPhone 6 achterklep verschenen. Het wijst erop dat de iPhone een uitgesneden Apple-logo krijgt.
Lees het complete artikel → Eerste foto van ‘achterkant iPhone 6’ gelekt

Reacties: 41 reacties

  1. Ik dacht al… Mooie kleur dat groen…:-)

  2. En de dubbele flister is verdwenen?

  3. @niwla: Inderdaad, merkte ik ook op… Dat kan bijna niet, toch? Op mijn iPhone 5S doet ‘ie prima zijn werk…

  4. ik heb mijn twijfel tenzij dit ‘n goedkoper model is, geen dubbele flash zoals de 5s heeft.

  5. En dat Apple logo zit niet op de achterkant maar is er uit gesneden?? Dat zou kunnen betekenen dat hij misschien wel een verwisselbare achterkant krijgt of …. Dat het logo aan het toestel vast zit wat gaat functioneren als een notificatie lichtje ?

  6. Onafhankelijk of ik m nu wel of niet zou kopen: die vakindeling met dikke randen vind ik niet zo sierlijk. Zelfs beetje plomp.
    Maar goed, voor mij gaat t vooral om prestaties en mogelijkheden. Bescherm mn dure apparaat toch altijd met n hoesje.

  7. @daveensannie: never gonna happen

  8. @Mike: Die dikke randen zijn we niet gewend van Apple, ik vind het lelijk.

  9. @Jonathan: @niwla: Apple heeft een patent waarmee ze de dubbele flitser in een flitser kunnen maken.

  10. Dus grote bezels tot 2016, hoop ik toch niet.

  11. Of de logo dient als een flitser?

  12. Het zou ook wel eens een logo kunnen worden die verlicht wordt. Net zoals bijvoorbeeld bij de MacBooks

  13. Of logo gaat branden net zoals in de laptops!

  14. Origineel geplaatst door Mike
    Onafhankelijk of ik m nu wel of niet zou kopen: die vakindeling met dikke randen vind ik niet zo sierlijk. Zelfs beetje plomp.

    Eens! Niet des Apple. Erg lomp. Zag ze ook bij de mockups. Verwacht dat ze nog wel (visueel) zullen verdwijnen of geminimaliseerd worden. Dit is echt een nono.

  15. Niet te hopen, deze achterkant. Lelijk, lomp, goedkoop en met die witte randen lijkt het echt nergens op.

  16. @Bertje: @Gebo: Maar jullie staan wel straks vooraan om deze nieuwe iPhone te kopen…. Het is immers van Apple dus dan is het per definitie goed. Ook al is het lelijk…
    Vind het ook knap dat jullie op basis van deze foto je oordeel al klaar hebben.

  17. Geloof de afbeeldingen nooit! Ik heb overlaatst een filmpje gezien over de iPhone 5 toen.. Juist 2 weken voor de voorstelling van die iPhone was er iemand die HET model had gekregen van een supplier.. Hij liet het zien en 2 weken later kwam een 100% verschillend ontwerp naar buiten.. Geloof niet alles wat je ziet.. Dit model is spuuglelijk, en Apple kennende, die brengen geen spuuglelijke dingen op de markt 🙂

  18. Hahahahaha. Och jeetje, de geschiedenis herhaalt zich. Er lekt iets uit over een nieuwe iPhone en iedereen beweert dat het niet “des Apple” is… Waarom komt me dit zo bekend voor? Oh ja!! Toen het uiterlijk van de iPhone 4 was uitgelekt!

    Kortom: ga nou niet al meteen een oordeel vellen, je gaat em toch wel prachtig vinden.

  19. Ik hoop toch echt dat die dikke zwarte strepen er niet op komen want die maken het lelijk. Ik ga denk ik toch voor een 5s

  20. Wauww wat een lelijk ding. Ik ben helemaal klaar met de smartphones van Apple. Mn macbook en apple tv ben ik nog steeds erg blij mee maar geen Iphone meer voor mij. Heb 7 maanden geleden een Iphone5c gekocht, nu ben ik er afgelopen week een rondje mee gaan jongen en t begon te regen, op de 1 of andere manier zijn er wat druppels in het toestel weten te komen en heeft de gehele backlight verlichting het begeven, Apple’s reactie ja dit valt buiten je garantie dus kan het toestel nu weggooien? Sinds Steve Jobs helaas is heengegaan faalt Apple keer op keer met zijn smartphones waar je nog een hoofdprijs voor moet betalen ook. De concurrentie heeft Apple al lang en breed ingehaald, zowel qua innovatie als robuuste toestellen. Durf te wedden dat ook deze nieuwe lijn geen spatje regen of wolkje stof kan hebben. Iphone 4, Iphone 5 en Iphone 5C hebben hun werk gedaan voor me, maar als smartphone klant heeft Apple mij verloren. (net als 80% van zo een beetje alle kennissen en vrienden die ik heb die voorheen een Iphone hadden)

  21. Origineel geplaatst door Tom van Zummeren
    Hahahahaha. Och jeetje, de geschiedenis herhaalt zich. Er lekt iets uit over een nieuwe iPhone en iedereen beweert dat het niet “des Apple” is… Waarom komt me dit zo bekend voor? Oh ja!! Toen het uiterlijk van de iPhone 4 was uitgelekt!Kortom: ga nou niet al meteen een oordeel vellen, je gaat em toch wel prachtig vinden.

    Ben je de Iphone 5C vergeten? Het slechts verkochte toestel van Apple ooit. Nee sorry maar qua smartphones heeft Apple na Jobs zijn overlijden echt zijn flair verloren.

  22. Die dikke strepen maken hem zo lelijk! Ik hoop dat die strepen dunner worden en de scherm hele smalle randen krijgt. Kijk na lg g3.. Een mooi toestel!

  23. Misschien zit dat gat er wel voor de nfc technologie om er door heen te kunnen en dat ze niet door dat metaal kunnen!

  24. In één woord, bah! We zullen wel zien als het zover is wat het word.

  25. Een metaalgroene iphone 6 zou ook wel mooi zijn 🙂

  26. @ghans: Hai hai hai! Wat een hoop onzin krijg jij in een relatief klein stukje tekst! En dat jij geen iphone meer wilt kopen is prima! Succes bij een andere fabrikant die wel heet veel *kuch* “innovatie” laat zien!

    Prima toch, mzzl!
    En schattig hoor dat veel vrienden etc. van je ook geen iphone meer willen! Who cares??
    Eerste kwartaal van dit jaar zijn er alweer 43,7 miljoen!!! iphones verkocht. Mzzl en veel plezier met je nieuwe toestel.

  27. Heren, Dames….. Stop met zeuren en mekkeren…. Als je foto beetje inzoomt zie je duidelijk dat er GEEN uitsnijding is…. Gewoon een “heel slechte fake”….. De zwarte inkleuring heel slecht gedaan……

  28. Op alle gelekte dummy’s en behuizingen tot nu toe zit er maar een enkele led!
    Zouden ze weer terug willen naar een enkele led, of hebben ze weer iets nieuws voor betere foto’s?

  29. Wat ik wel jammer vindt, is dat de discussie hier altijd zo snel in het negatieve wordt getrokken. Ik heb (volgens mij) nog niemand in deze topic gelezen die zegt dat ie m pertinent NIET zou kopen.
    Maar wel dat hetgeen op de foto staat lelijk gevonden wordt. Ik sluit me daar bij aan. En zoals ik al zei, heeft dat nog geen enkele invloed op mijn koopbeslissing. Ik blijf bij Apple zolang ze technisch en in gebruik de top zijn.
    Ik weet nog niet eens of ik mij dit jaar n nieuwe iPhone kan veroorloven. Ik hoop echter stiekum steeds dat Apple met een oogverblindend design komt.
    Wat op deze foto staat voldoet niet aan die eis, helaas….

    Mensen, wees wat aardiger voor elkaar. Er zijn zoveel belangrijkere zaken…

  30. (Red.) Flamewar verwijderd. Waarschuwing.

  31. Origineel geplaatst door Mike
    Wat ik wel jammer vindt, is dat de discussie hier altijd zo snel in het negatieve wordt getrokken. Ik heb (volgens mij) nog niemand in deze topic gelezen die zegt dat ie m pertinent NIET zou kopen. Maar wel dat hetgeen op de foto staat lelijk gevonden wordt. Ik sluit me daar bij aan. En zoals ik al zei, heeft dat nog geen enkele invloed op mijn koopbeslissing. Ik blijf bij Apple zolang ze technisch en in gebruik de top zijn. Ik weet nog niet eens of ik mij dit jaar n nieuwe iPhone kan veroorloven. Ik hoop echter stiekum steeds dat Apple met een oogverblindend design komt. Wat op deze foto staat voldoet niet aan die eis, helaas….Mensen, wees wat aardiger voor elkaar. Er zijn zoveel belangrijkere zaken…

    Heb je helemaal gelijk in, ik uit mijn ervaringen en deel mijn mening na 4 jaar lang iphones te hebben gebruikt. Dat er zo een kinderachtig ventje van ik denk 13? zo slap op gaat reageren is weer erg jammer, maja de jeugd he wat doe je eraan 😉

  32. Jullie zien hopelijk wel dat dit een bewerkte achterkant van een iPhone 5C is? Ga maar naar iemand toe met een 5c dan zie je het wel!!

  33. (Red.) Flamewar verwijderd.

  34. Nou nou… Dit zegt mij nog vrij weinig. Wat is volgens de leden hier nou typisch apple dan? Stijlvol is het idee toch? Dat ie dan een nieuwe look krijgt vind ik alleen maar vernieuwend. Ben erg benieuwd en daarnaast ben ik mn 4s ook wel een beetje zat.

  35. (Red.) Flamewar verwijderd.

  36. Ik wacht al lang op een grotere iphone, de iphone 6, maar het afgebeelde model vind ik qua uiterlijk een teleurstelling. Dun, simpel, maar niet mooi. De 3GS die ik nog steeds heb is heel wat chiquer.

  37. Geloof me niks blijft geheim lelijk of mooi dit word hem let maar op.

  38. Antenne achter logo… Mooie plek voor NFC.

  39. Achterkant is niet belangrijk, hij verdwijnt toch meteen in een hoesje.

  40. Ik moet ghans toch op een aantal punten gelijk geven, er zijn tegenwoordig meer dan een handvol smartphones op de markt die geheel waterdicht zijn. Het is niet dat hij met zijn toestel in het water is gesprongen. Verder wat je over Apple en Samsung qua winstmarge opmerkt, ook Apple verkoopt niet alleen maar Iphones, maar hebben nog minimaal 40 andere producten die erg goed verkopen. In the end, je maakt geen enkel punt. En betreft de 10 000 000 sales in 1 weekend, tja als je elke keer meer dan een jaar wacht voor je een nieuw toestel op de markt brengt vind je het gek, vrijwel niemand loopt meer 3 jaar met hetzelfde toestel rond. Iphones zijn ook voor mensen die in t hogere segment vallen (mensen met geld) dus die vernieuwen hun toestel erg rap. De discussie kan zo eindeloos doorgaan met voor en tegen argumenten, in het einde ben jij de consument die zelf bepaald wat je koopt. Goed weekend!

  41. zo jammer, als dit m ongeveer word dan weet ik echt niet wat ik met mezelf ga doen.. ik vind het afschuwelijk lelijk die achterkant.. gelukkig is het de ACHTERkant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.