iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 29 mei 2014

Vandaag op iCulture: veel games en nieuws over de interviews met Eddy Cue en Jimmy Iovine, nadat het nieuws over de overname van Beats naar buiten kwam.

apple-earpodsHet is Hemelvaart vandaag en dat betekent dat we het bij iCulture ook wat rustiger aan deden. Daarom geen iCulture Deals vandaag, maar wel een terugblik op de dag. Die bestond voor ons vooral uit games én uit interessante wetenswaardigheden uit het interview met Eddy Cue en Jimmy Iovine. Vlak nadat bekend werd dat Apple Beats overneemt voor 3 miljard dollar, beklommen Cue en Iovine het podium op de Code Conferentie, om te praten over de toekomst. Waarom neemt Apple een maker van oordopjes over? Volgens Apple heeft het vooral te maken met de muziekdienst.

Apps

Nieuws

Rubrieken

Meer vandaag

write-iphoneEr was vandaag nog meer klein appnieuws, dat de frontpage van iPhoneclub niet heeft gehaald, maar toch interessant genoeg is om even te noemen.

  • djay 2 voor iPhone (tijdelijk gratis) – Deze populaire dj-app voor de iPhone kreeg vandaag een update. Het is nu makkelijker te switchen tussen iTunes- en Spotify-bibliotheken. In een kortgeleden verschenen iets grotere update werd Spotify-ondersteuning toegevoegd.
  • Write for iPhone (€1,79) – Write voor iPhone is in het nieuws en dat komt voornamelijk omdat er nu een Mac-versie is uitgekomen. De update voor iPhone (en iPad) is bedoeld om bijvoorbeeld tags met Write voor Mac te synchroniseren, maar er zitten ook nog een stuk of dertig (!) andere kleine vernieuwingen in.
  • Toca Town (€2,69) – Een nieuwe kinderapp van Toca Boca, bedoeld voor kinderen van 5 jaar en jonger. Je kunt deze installeren op de iPhone en iPad, vanaf iOS 5.0. In Toca Town zijn de kinderen de baas: het is een speelwereld waar je zelf kunt ontdekken, spelen en verhalen verzinnen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.