Reacties voor: Easy Calendar 4.0 compleet vernieuwd: nachtthema, 3D Touch en nieuw design

Easy Calendar 4.0 is in de App Store verschenen. Deze vernieuwde Nederlandse agenda-app heeft een nachtthema, werkt met 3D Touch en is in meerdere kleuren te gebruiken.

Reacties: 11 reacties

  1. Fijne agenda. Gebruik het al jaren. Is nog mooier geworden na de update!

  2. Gebruik hem dagelijks, al jarenlang. Hij is er nog beter op geworden!

  3. Ik krijg hem niet als update te zien, klopt dat ?

  4. Hele fijne app die ik al heel lang gebruik. Het is fijn dat je nu de weekeinden wat groter kunt maken, want waren weleens te klein. Het is de ideale app voor mensen die van hun papieren agenda af willen zonder dat ze moeten leren omgaan met ingewikkelde app’s of programma’s. Wat mij betreft een echte aanrader!!!

  5. Top agenda, erg overzichtelijk! gebruik hem al jaren!

  6. Origineel geplaatst door Jan
    Ik krijg hem niet als update te zien, klopt dat ?

    Zou je een mailtje willen sturen naar support@easy-calendar.com? Dan kunnen we makkelijk samen even uitzoeken waar dit aan ligt.

  7. Vind het een fijne agenda, maar sinds de update gebeurd er het volgende.
    Wanneer ik met mijn iphone een afspraak wil plannen dan kan ik alles invullen, maar wanneer het gereed is dan verdwijnt de afspraak en is nergens meer terug te vinden. Via de iPad kan ik wel afspraken plannen. Deze verschijnen dan ook op de iPhone.

  8. De nieuwe update ziet er zeer mooi uit. Wat ik wel mis nu ook de extra informatie van een afspraak in de app zelf wordt toegevoegd is de mogelijkheid om bij alerts de Time to Leave te kiezen. Dat was in de oude versie van de app wel mogelijk…

  9. Prima App. Ook al een tijdje in gebruik.
    Ook een goede App: Sunrise van Microsoft. Alleen kon ik vorige week daar geen recentie voor schrijven. Nu is hij niet meer in de store…

  10. @Norbert: Sunrise gaat eruit per augustus daarom niet meer te vinden denk ik. Wordt / is overgenomen door Outlook waar (naar mijn bescheiden mening) de agenda app niets voorstelt. Op zoek naar een alternatief heb ik nu dus deze Easy Calander geïnstalleerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.